Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Sue Ellen (73) z Dallasu zvalcovala zub času: Pozrite, ako stále žiari!

Linda Gray čochvíľa oslávi už 74. narodeniny, no na jej vizáži tento vek vonkoncom nebadať. Zobraziť galériu (10)
Linda Gray čochvíľa oslávi už 74. narodeniny, no na jej vizáži tento vek vonkoncom nebadať. (Zdroj: profimedia.sk)

SYDNEY – Drží sa v top forme! Zatiaľ čo jej kolegyne dávno oddychujú na zaslúženom dôchodku, Linda Gray sa naplno venuje projektu, ktorý ju preslávil po celom svete. Plastiky by síce zapierala márne, no treba uznať, že na svoj vek vyzerá fantasticky. Sedemdesiatku na krku by ste jej zaručene netipovali.

Zreje ako víno! Aj keď si Linda Gray spolu s pôvodným hereckým obsadením musela dať od seriálu Dallas dlhoročnú pauzu, pred časom sa slávnostne vrátila na televízne obrazovky. Napriek dôchodcovskému veku má totiž energie a šarmu na rozdávanie. Potvrdila to aj počas cesty k protinožcom, kde sa stretla s tamojšími výhercami súťaže. Štíhlou postavou a usmiatou tvárou všetkým prítomným doslova vyrážala dych.

Predstaviteľka seriálovej Sue Ellen si to na pracovné dopoludnie namierila v priliehavých nohaviciach, ktoré mala zasunuté do vysokých čižiem. Celý outfit doplnila predĺženou blúzkou kombinovanou s koženou bundičkou. Takáto úprava jej opticky ubrala desaťročia a podčiarkla jej zrelú krásu.

Na promo výlete v Austrálii nesmie chýbať ani šedivý Patrick Duffy alias Bobby Ewing. Ten síce púta ďaleko menej pozornosti, nezabúda však venovať poctu zosnulému kolegovi Larrymu Hagmanovi. S ním si totiž zvykol dopriať na pľaci pohár šampanského už o siedmej ráno. „Moja žena sa na mne vždy smiala a hovorila, že odchádzam do práce skoro. Bolo to preto, že som sa nevedel dočkať, až sa dostanem na nakrúcanie. Nevedel som sa dočkať, až prídem do štúdia. Pozdravil som sa s Larrym a s Lindou. Smiali sme sa a Larry si so mnou dal o siedmej ráno pohár šampusu,“ zaspomínal si Patrick na niekdajší rituál. Obom kolegom však toho pri myšlienkach na zosnulého priateľa chýba ďaleko viac.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu