Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Prekvapivý rozchod prominentného páru: Koniec kvôli práci

Christina Milian Zobraziť galériu (9)
Christina Milian (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká speváčka a herečka Christina Milian a rapper Lil Wayne sa rozišli po viac ako roku randenia. Magazínu Entertainment Weekly to potvrdil nemenovaný zdroj. Dvojica ukončila vzťah na konci augusta, no ostali priateľmi. Za rozchodom stála podľa zdroja pracovná zaneprázdnenosť.

Christina Milian vydala svoj eponymný debutový album v roku 2001. Následne naň nadviazala štúdiovkami It's About Time (2004) a So Amazin' (2006). V roku 2009 mala vydať štvrtý album Elope, jeho vydanie však po rozvode s producentom The-Dreamom, s ktorým má dcéru Violet, odložila na neurčito. Rodáčka z Jersey City sa okrem hudby venuje aj herectvu. Predstavila sa napríklad v snímkach ako Prci, prci, prcičky (1999), Láska nič nestojí (2003), Buď cool (2005), Pulz Hrôzy (2006) či Všetky moje ex (2009). V minulosti bola zasnúbená so šéfom hudobného vydavateľstva Rap-a-Lot Records Jasom Princom. 

Lil Wayne, občianskym menom Dwayne Michael Carter Jr., odštartoval kariéru v roku 1997 ako 15-ročný v skupine Hot Boys, s ktorou vydal tri štúdiovky. Ako sólový interpret debutoval v roku 1999 albumom Tha Block Is Hot, po ktorom nasledovalo ďalších desať štúdiových nahrávok vrátane veľmi úspešnej Tha Carter III (2008). Jeho zatiaľ posledná sólovka Free Weezy Album vyšla v júli. Okrem toho má na konte napríklad aj spoločný album s Birdmanom s názvom Like Father, Like Son (2006). V rebríčku Billboard Hot 100 mal otec štyroch detí už 200 skladieb, na čelo sa však ako sólový interpret dostal iba s jedinou - Lollipop (feat. Static Major). Na konte má napríklad štyri ceny Grammy či desať BET Awards. Lil Wayne je známy aj početnými problémami so zákonom. V roku 2010 napríklad strávil osem mesiacov za mrežami za ilegálnu držbu zbrane. 

Viac o téme: RozchodChristina MilianLil Wayne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu