Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dráma pri natáčaní Gangster Ky: Veď on jej vyrazil zub!

Vlastina Svátková Zobraziť galériu (4)
Vlastina Svátková (Zdroj: YouTube)

PRAHA – Herečka česko-slovenského pôvodu Vlastina Svátková, ktorá sa nedávno objavila na plátnach kín v snímke Gangster Ka po boku Hynka Čermáka, prišla takmer pri nakrúcaní jednej zo scén o zub.

„Hynek je úžasný herec, lepšieho som si ani nemohla priať. Obaja sme šli naplno, nebolo to také, že by sme sa navzájom jeden druhého báli a v niektorých scénach sme vlastne ani nehrali, ale išli sme do toho úplne autenticky, padali aj facky. Potom sa mi Hynek ospravedlňoval, lebo mi skoro pri jednej scéne vybil zub,“ zasmiala sa herečka v rozhovore.

„Pre mňa to ale bolo v pohode, bola som práveže rada, lebo mi tým vlastne veľmi pomohol vcítiť sa do postavy,“ poznamenala 33–ročná Myjavčanka.

Po skúsenosti s nakrúcaním Gangster Ka je Svátková dnes vraj obozretnejšia vo vzťahoch s mužmi. „Už nie som taká naivná. Keby mi nejaký partner po mesiaci povedal, ako strašne ma miluje a chce so mnou žiť až do smrti, tak si hneď poviem ´Jasné, veď ono ťa to ešte prejde. Uvidíme, čo bude a uvidíme, čo z teba ešte bude...´,“ uviedla Svátková.

„Určite som dnes obrnenejšia a sarkastickejšia. Ale v dobrom slova zmysle. Nie že by to bola nejaká radikálna zmena, iba ma to utvrdilo v mojom transformačnom procese. Som viac pri zemi,“ dodala herečka.

Viac o téme: Vlastina Svátková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu