Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Mega svadba čínskej Kim Kardashian: 2 tisíc hostí, 3 metrová torta a účet 27 miliónov eur!

Svadba čínskeho hereckého páru Angelababy a Huanga Xiaominga stála neuveriteľných 27 miliónov eur. Zobraziť galériu (11)
Svadba čínskeho hereckého páru Angelababy a Huanga Xiaominga stála neuveriteľných 27 miliónov eur.

SHANGHAI - Z tej sumy sa človeku zatočí hlava! Čína žila v uplynulých dňoch pompéznou a megaluxusnou svadbou, ktorú možno pokojne zaradiť medzi najdrahšie veselky všetkých čias. Svoje "áno" si povedal obľúbený šoubiznisový pár - všestranne nadaná umelkyňa Angelababy (26), ktorá je považovaná za akúsi čínsku Kim Kardashian, a herec Huang Xiaoming (37). Ako informujú zahraničné médiá, účet za hostinu vyšiel túto dvojicu zhruba 27 miliónov eur. Šialené!

Angela Yeung, známa skôr pod pseudonymom Angelababy, je v Číne považovaná za veľmi úspešnú celebritu. Obľúbenosť tejto všestranne nadanej modelky, herečky a speváčky mnohí prirovnávajú k popularite svetovoznámej Kim Kardashian. A hoci zvyšok sveta túto umelkyňu doposiaľ príliš nepoznal, po jej nedávnej svadbe sa už o nej hovorí po celej zemeguli. 

Svadba krásnej Angelababy a jej dlhoročného partnera Huanga je považovaná za jednu z najdrahších v histórii. Podľa medializovaných informácií stala zhruba 27 miliónov eur, čo je asi dvakrát toľko, ako hostina Kim Kardashian a rapera Kanyeho Westa. 

Luxusný obrad sa konal v šanghajskom vystavovaciom centre. Priestory boli vyzdobené tisíckami kvetov a koláčikov, ktoré vytvárali dojem kolotoča. Projekcie na stenách robili ilúziu zámku a nechýbali na nich ani fotografie mladomanželov, ktorí sa tajne zosobášili už pred piatimi mesiacmi. 

Zhruba v tom čase začala vznikať aj svadobná róba prominentnej nevesty. Kopec práce a námahy stálo tiež za trojmetrovou tortou. Pompéznej hostiny za zúčastnilo zhruba 2 tisíc hostí, medzi ktorými nechýbali tie najväčšie hviezdy Číny. Domov si ako výslúžku odnášali tašku plnú darčekov, vrátane mobilného telefónu. 

Extrémne drahej parády sa svojim spôsobom mohli zúčastniť aj bežní smrteľníci. Na internete totiž bežal priamy prenos. Otázne však je, či boli pri sledovaní tejto nádhery nadšení alebo skôr deprimovaní. 

Jeden zo svadobných portrétov mladomanželov.
Zobraziť galériu (11)
Jeden zo svadobných portrétov mladomanželov.

Viac o téme: Huang XiaomingAngelababy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu