Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Oscarová herečka stratila sexepíl, má GULE: Na túto šialenosť by si trúfla máloktorá žena!

Jennifer Hudson má momentálne účes, ktorý je typický skôr pre chlapov. Zobraziť galériu (13)
Jennifer Hudson má momentálne účes, ktorý je typický skôr pre chlapov.

LOS ANGELES - Tak toto je extrém! Herečka a speváčka Jennifer Hudson (33), ktorá za účinkovanie v hudobnom filme Dreamgirls získala Oscara, podstúpila pred pár dňami výraznú zmenu imidžu. Umelkyňa si totiž dala svoje vlasy vystrihať úplne na krátko, čím výrazne stratila na ženskosti. Je viac než isté, že na tento účes by väčšina nežného pohlavia určite nenabrala odvahu.

Vlasy nepotrebuje! Väčšina mužov sa pri otázke, aký účes u žien preferujú, zhoduje v tom, že niet nad bohatú hrivu. Existuje len skupina dám, ktorým to pristane aj bez nej. Príkladom môže byť herečka a speváčka Jennifer Hudson. Pre čokoládovú krásku sú už od nepamäti typické šmrncovné krátke zostrihy. 

Počas uplynulých dní sa však umelkyňa rozhodla pre pomerne radikálnu zmenu imidžu. Vlasy si dala skrátiť len na pár milimetrov a na hlave má momentálne účes, typický skôr pre mužov. „Kto potrebuje vlasy, keď servíruje tvár?” prípisala k jednej z aktuálnych fotiek Jennifer. 

So zmenou je kráska maximálne spokojná. Priaznivci však jej nadšenie vôbec nezdieľajú. „Zlatko, čo si to urobila? Kedysi si mala iskru a teraz...Prosím, takto už nikdy viac!” znie jeden z komentárov na margo nového účesu. A nespokojných fanúšikov je oveľa viac. Snáď si Jennifer dá poradiť a vráti sa k starému imidžu.   

S vlasmi vyzerala Jennifer Hudson oveľa ženskejšie.
Zobraziť galériu (13)
S vlasmi vyzerala Jennifer Hudson oveľa ženskejšie.


Pozrite si tiež: Nového tela sa nevie nabažiť: V minulosti hrošica, dnes oslnivá cica!


Viac o téme: Jennifer Hudson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu