Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexi outfit známej speváčky: Ehm, tých chlapov aj tak nerozpálila!

Jennifer Hudson Zobraziť galériu (9)
Jennifer Hudson (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Predviedla viac ako len talent! Speváčka a herečka Jennifer Hudson (35) momentálne vystupuje na televíznych obrazovkách ako jeden z koučov speváckej šou The Voice. Popri mentorovaní svojich zverencov stíha aj vlastné vystúpenia. Nedávno sa predviedla v londýnskom bare, kam prišla oblečená v extremne krátkych minišatách. Keďže išlo o podnik pre homosexuálov, prítomní páni si viac užívali jej spev, než sexepíl.

Jennifer Hudson patrila kedysi medzi bacuľky. O boji s nadbytočnými kilogramami by vedela rozprávať hádam hodiny. Nečudo, že keď sa jej podarilo schudnúť, začala nosiť sexi outity a štíhlejšími krivkami sa veľmi rada pochváli. 

Svoje stehná vystavila v minišatách na obdiv aj nedávno. Najskôr v rámci televíznej šou The Voice, po jej skončení na pódiu v istom gay bare. „Dnes večer som si to skvele užila. Ani nedokážem vysvetliť, koľko lásky sa mi od vás dnes dostalo,” pochvaľovala si skvelú atmosféru sympatická umelkyňa.

Hudson má šarmu na rozdávanie, ale rozhodne treba oceniť tiež jej talent. Za ten je veľmi vďačná a netají sa tým, že spev je pre ňu všetkým. „Spievam stále. Nemožno ma zastaviť. Spievam každý deň, od čias, keď som bola ešte bábätko, ” vyjadrila sa Jennifer v rozhovore pre Daily Telegraph. 

Jennifer Hudson sa v sexi outite predviedla najskôr v speváckej šou.
Zobraziť galériu (9)
Jennifer Hudson sa v sexi outite predviedla najskôr v speváckej šou.  (Zdroj: Instagram)

O pár hodín neskôr vyvetrala Jennifer Hudson sexi outfit počas vystúpenia v gay bare.
Zobraziť galériu (9)
O pár hodín neskôr vyvetrala Jennifer Hudson sexi outfit počas vystúpenia v gay bare.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jennifer Hudson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu