Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Trápenie oscarovej herečky: Po vražde najbližších, ďalší krvavý incident!

Jennifer Hudson Zobraziť galériu (5)
Jennifer Hudson (Zdroj: SITA)

PAW PAW - Nevlastného brata americkej speváčky a herečky Jennifer Hudson zatkla polícia po tom, ako údajne pobodal do tváre nemenovaného muža. Ten mal mať vzťah s jeho odlúčenou manželkou. Steven Simpson sa momentálne nachádza vo väzbe v mestečku Paw Paw v štáte Michigan, pričom by ho mali obviniť z neoprávneného vniknutia do domu a pokusu o vraždu.

Ide už o druhý tragický incident v rodine Jennifer Hudson. V októbri 2008 totiž speváčkin vtedajší švagor William Balfour zavraždil jej matku, brata a len sedemročného synovca. Telá speváčkinej matky Darnell Donnerson a jej syna Jasona Hudsona objavili v ich dome 24. októbra 2008. Sedemročného Juliana našla polícia mŕtveho o tri dni neskôr v aute v západnej časti Chicaga. Podľa vyšetrovateľov Balfour trojicu zastrelil v záchvate zlosti, pretože si myslel, že sa sestra Hudson - Julia stretávala s iným mužom. V čase vrážd však už spolu nežili. Balfoura v roku 2012 uznali vinným vo všetkých bodoch obžaloby a odsúdili ho na trojnásobný doživotný trest odňatia slobody bez možnosti podmienečného prepustenia. Okrem toho mu vymerali ďalších 120 rokov väzenia za ostatné prečiny. 

Tridsaťdvaročná Jennifer Hudson sa stala známou v roku 2004 ako finalistka tretej sezóny speváckej súťaže American Idol. Na konte má zatiaľ dva štúdiové albumy - Jennifer Hudson (2008) a I Remember Me (2011), pričom v septembri plánuje vydať nový album JHUD. Okrem spevu sa venuje aj herectvu. Jej filmovým debutom bol muzikál Dreamgirls (2006), ktorý jej v roku 2007 vyniesol Oscara, Zlatý glóbus, cenu BAFTA, Critics' Choice Movie Award i Screen Actors Guild Award za herecký výkon vo vedľajšej úlohe. Následne si zahrala tiež v snímkach Sex v meste: Film (2008), Múr nárekov (2008) či Winnie Mandela (2011). Od novembra 2013 má hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu