Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nového tela sa nevie nabažiť: V minulosti hrošica, dnes oslnivá cica!

Jennifer Hudson bola v minulosti bacuľka. Svojím schudnutým telom sa teraz rada pýši. Zobraziť galériu (9)
Jennifer Hudson bola v minulosti bacuľka. Svojím schudnutým telom sa teraz rada pýši.

LOS ANGELES – Chce provokovať na každom kroku! Jennifer Hudson (33) bola odnepamäti bacuľkou a len málokto veril, že sa jej v boji s nadváhou podarí niekedy vyhrať. Sympatická herečka a speváčka však zhodila desiatky kilogramov a v súčasnosti vyzerá lepšie, než kedykoľvek predtým. Schudnuté krivky oblieka do extrémne vyzývavých outfitov, ktoré z nej robia sexi kočku.

Vypadávajúce prsia a ultra krátka sukňa! Presne takúto kombináciu zvolila speváčka Jennifer Hudson na svoje tohtotýždňové vystúpenie v speváckej šou Hlas. A hoci by sa mnoho žien cítilo v odvážnom outfite nepríjemne, ona si ho maximálne užila. Netreba sa jej však vôbec čo čudovať. Ešte pred pár rokmi by si to dovoliť nemohla.

Jennifer totiž donedávna bojovala s nadváhou a jojo efektom. „Keď mi bolo dobre, dokázala som doslova nejesť. No len čo sa životné okolnosti zvrtli, obrátili sa aj moje stravovacie návyky a nastala fáza prejedania sa,” prezradila v jednom z rozhovorov speváčka, ktorá v súčasnosti holduje minisukničkám a internet zaplavuje svojimi sexi fotkami. 

Večný boj s kilogramami sa jej nakoniec podarilo vyhrať vďaka silnej motivácii. „Chcela som krásne telo stoj čo stoj. A s ním jednoduchší a zdravší život,” zaspomínala si kráska na náročné chvíle. Oplatilo sa zaťať zuby, čo poviete?!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu