Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Súboj tehotných hviezd: Sexi lesbička v kožušinke a tá druhá... Celkom nahá!

Naya Rivera a Kim Kardashian sa dali počas tehotenstva zvečniť nahé. Zobraziť galériu (9)
Naya Rivera a Kim Kardashian sa dali počas tehotenstva zvečniť nahé.

LOS ANGELES - Nebola by to už Kim Kardashian (34), keby každý druhý deň nenarobila rozruch. Aktuálne sa hviezda z reality šou hlási o slovo nahou selfie, ktorá má celému svetu dokázať, že je skutočne tehotná. V radostnom očakávaní je aj herečka Naya Rivera (28). Kráska, známa najmä ako lesbička zo seriálu Glee, sa pred objektívom taktiež odhalila. Známej provokatérke tak ukradla aspoň kúsok pozornosti.

Pózovať počas tehotenstva v Evinom rúchu je v prípade mnohých celebrít už samozrejmosťou. Stále viac je však tento trend rozšírený aj medzi bežnými smrteľníčkami, ktoré si chcú najkrajšie chvíle svojho života zvečniť práve takýmto spôsobom. 

Jednou z hviezdnych tehuliek je v súčasnosti aj kontroverzná Kim Kardashian. Tú viacerí podozrievali z toho, že si dieťa pod srdcom len vymyslela. Práve preto zverejnila tmavovláska na všetkých sociálnych sieťach selfie, na ktorej pózuje celkom nahá. „Keď sa najem menej, som menšia. Inokedy si doprajem viac, tak som väčšia. Tehotenstvo je proces a to je jeho súčasťou. Naučila som sa milovať svoje telo v každej fáze,” prípísala k záberu kráska, ktorá by mala priviesť na svet chlapčeka. 

O čosi bližšie má k pôrodu herečka Naya Rivera, známa ako predstaviteľka lesbičky Santany Lopez zo seriálu Glee. Atraktívna tmavovláska nafotila odhalené tehotenské zábery pre Yahoo Style. V porovnaní s Kim má však na sebe prehodenú kožušinku a svoje intímne partie si skrýva rukami.
 
A hoci vďaka týmto záberom pôsobi Naya ako hanblivka, vo vyjadreniach si nekladie servítku pred ústa. Svedčí o tom jej blog, v rámci ktorého komentovala napríklad aj sex v tehotenstve. „Začalo to byť pre nás trošku čudné. Sme obmedzení len na dve polohy. Mám pocit, že chlapi si pri tom neustále predstavujú, že na nich to dieťa žmurká, keď sa so svojou tehotnou ženou milujú,” povedala na margo toho umelkyňa, ktorá je vydatá za kolegu Ryana Dorseyho. 

Kim Kardashian si nahé prsia skrývala, no zadok ukázala svetu v plnej paráde.
Zobraziť galériu (9)
Kim Kardashian si nahé prsia skrývala, no zadok ukázala svetu v plnej paráde.

Naya Rivera pózovala nahá pred objektívom fotografa v treťom trimestri tehotenstva.
Zobraziť galériu (9)
Naya Rivera pózovala nahá pred objektívom fotografa v treťom trimestri tehotenstva.

Viac o téme: Kim KardashianNaya Rivera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu