Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Seriálová lesbička vyvalila balóóóny: Zdeformované, aha!

Naya Rivera priam miluje hlboké výstrihy. Zobraziť galériu (8)
Naya Rivera priam miluje hlboké výstrihy. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - No a čo! To si zrejme povedala herečka Naya Rivera (29), známa z obľúbeného seriálu Glee, kde stvárnila lesbičku. V reálnom živote je exotická kráska vzornou mamičkou, ktorá si pred pár dňami vyrazila za zábavou. Pred bulvárnymi fotografmi sa predviedla v šatách s hlbokým výstrihom. Ten odhalil, že jej prsia sú pod vplyvom dojčenia mierne zdeformované. Mladá mamička sa však za ne nehanbí. Práve naopak, hrdo ich pretŕča.

Výstrihy miluje! Naya Rivera má imidž sexice a môže sa pochváliť tým, že sa už párkrát umiestnila v rebríčku najpríťažlivejších žien sveta. A to ešte mala prirodzené prsia. V roku 2014 sa však exotickej kráske jej vnady zázračne nafúkli a od tej chvíle ich ochotne ukazuje v dráždivých outfitoch. Ako vidno, vzdať sa ich nemieni ani teraz, keď je z nej už matka polročného chlapčeka, ktorému s manželom dali meno Josey. 

A hoci sa tmavovláske prsia pod vplyvom dojčenia ešte viac zväčšili, jej výstrih nemožno označiť prívlastkom dokonalý. Dôkazom sú fotografie z nedávnej párty magazínu Vanity Fair, ktorej sa Naya zúčastnila. Do spoločnosti si vyšla v sexi šatách s odhalenými vnadami. Tie pôsobia mierne zdeformovane, čoho si je vedomá aj samotná herečka. „Môj synček mi ale za to stojí,” vyjadrila sa na margo toho prostredníctvom instagramu. 

Naya Rivera sa zhruba pol roka po pôrode pýši dokonalou postavou. Jej prsia sú však pod vplyvom dojčenia akési nesúmerné.
Zobraziť galériu (8)
Naya Rivera sa zhruba pol roka po pôrode pýši dokonalou postavou. Jej prsia sú však pod vplyvom dojčenia akési nesúmerné.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Naya Rivera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu