Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najnechutnejšia celebrita vyzerá konečne k svetu: Má vlasy, mejkap, šaty, je z nej človek!

Miley Cyrus si v poslednej dobe buduje imidž vulgárnej a nechuntej hviezdy. Zobraziť galériu (10)
Miley Cyrus si v poslednej dobe buduje imidž vulgárnej a nechuntej hviezdy.

LOS ANGELES - Aj ona vie byť pekná! Spôsoby, akými sa v uplynulých rokoch prezentuje speváčka Miley Cyrus (22), nemožno označiť inak ako nechutné. Bývalá detská hviezda si totiž stavia imidž na vulgárnosti, bez ostychu pretŕča nahé telo a raz za čas pridá odporný bonus v podobe chlpatého podpazušia, či špinavých nechtov. Nečudo, že svojich priaznivcov poriadne zaskočila, keď zavesila na web záber, na ktorom je, na svoje pomery, nezvyčajne pekná, upravená a oblečená.

Stal sa zázrak! To si povedia zrejme mnohí, ktorí zbadajú najnovší záber speváčky Miley Cyrus. Tá sa dala nahovoriť na spoluprácu so známou kozmetickou značkou a navrhla vlastnú sériu dekoratívnych produktov. Výťažok z predaja poputuje na pomoc ľuďom trpiacim AIDS. Súčasťou tohto kšeftu sú tiež reklamné zábery, v rámci ktorých sa kontroverzná umelkyňa zmenila na nepoznanie. 


Pozrite si tiež: 


Miley na propagačných fotkách pripomína tzv. pin-upky, pre ktoré sú typické vlny vo vlasoch, výrazné líčenie a bodky na oblečení. „Wau, vyzeráš tu úchvatne. Takto ti to svedčí oveľa viac. Si ako moderná Hannah Montana,” nešetrili chválami fanúšikovia, ktorí zároveň blondínke navrhli, aby popremýšľala nad zmenou účesu. Pred objektívom totiž pózovala v parochni. A čo je hlavné, dokázala, že môže byť sexi aj bez toho, aby to spojila s vulgárnosťou. Je však otázne, či sa toho bude držať aj v budúcnosti. 

Miley Cyrus vyzerá na najnovších fotografiách oveľa lepšie než sme v jej prípade zvyknutí.
Zobraziť galériu (10)
Miley Cyrus vyzerá na najnovších fotografiách oveľa lepšie než sme v jej prípade zvyknutí.

Viac o téme: Miley Cyrus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu