Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Oplzlá Miley Cyrus prekvapuje: Už dávno nevyzerala tak dobre!

Miley Cyrus Zobraziť galériu (9)
Miley Cyrus

LOS ANGELES - Wau! Ešte donedávna robila Miley Cyrus (23) všetko pre to, aby verejnosti dokázala, že už nie je detskou hviezdou. Vulgárne pózy, nahota, oplzlé gestá a nechutnosti - to všetko bolo u mladej speváčky na dennom poriadku. Aktuálne pózovala pre magazín Elle a pred objektívom sa ukázala, na prekvapenie mnohých, oblečená. A musíte unznať aj vy, že jej to na najnovších fotkách ozaj pristane.

Príjemné prekvapenie! Tak by sa dalo komentovať októbrové vydanie magazínu Elle, ktorého titulnú stránku zdobí kontroverzná speváčka Miley Cyrus. Tá je na fotke veľmi pekná a pôsobí čisto a nežne. Isto aj vy veľmi dobre viete, že tieto spojenia v súvislosti s ňou neboli dááávno použité. 

Miley sa totiž v minulosti prezentovala skôr nahotou a vulgárnosťou. Fotky, ktoré vznikli v spolupráci s Terry Richardsonom, či pre časopis Interview vyzerali ako z porna. Blondínka bola na nich celkom nahá a vulgárna. 



Ale späť k magazínu Elle. Jeho tímu sa podarilo Cyrus obliecť do bielej čipky, ktorá jej v kombinácii s vhodne zvoleným líčením ozaj svedčí. Alebo že by speváčke tak prospieval vzťah s fešákom Liamom Hemsworthom?  

Takto sa Miley Cyrus prezentovala pred pár mesiacmi.
Zobraziť galériu (9)
Takto sa Miley Cyrus prezentovala pred pár mesiacmi.

Na titulke magazínu Elle je Miley Cyrus krásna.
Zobraziť galériu (9)
Na titulke magazínu Elle je Miley Cyrus krásna.  (Zdroj: instagram/Elle)

Viac o téme: Miley Cyrus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu