Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Americká hviezdička opäť púta pozornosť: Rada by som sa vydala za Elvisa!

Miley Cyrus Zobraziť galériu (5)
Miley Cyrus (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americká speváčka a herečka Miley Cyrus prezradila, že by sa rada vydala za Elvisa Presleyho. Dvadsaťdvaročná interpretka to uviedla počas odpovedania na otázky fanúšikov a fanúšičiek na portáli AnswerTime.

Rodáčka z mesta Franklin v štáte Tennessee pritom dostala otázku, s kým by rada moderovala očakávané udeľovanie MTV Video Music Awards. Cyrus si za moderátorského partnera vybrala práve zosnulého kráľa rock'n'rollu, pričom tiež vyjadrila túžbu vydať sa zaňho.

Miley Cyrus, vlastným menom Destiny Hope Cyrus, sa preslávila účinkovaním v seriáli Hannah Montana (2006 - 2011) o dievčati Miley Stewart, ktoré vedie tajný život speváckej hviezdy. Okrem toho sa objavila v snímkach Hannah Montana - Film (2009), Sex v meste 2 (2010), Posledná pieseň (2010) či LOL (2012) a prepožičala tiež hlas jednej z postáv v animovanom filme Blesk (2008). V roku 2012 si zahrala Missi v sitkome Dva a pol chlapa (2003 - 2015). Na konte má zatiaľ štyri štúdiové albumy - Meet Miley Cyrus (2007), Breakout (2008), Can't Be Tamed (2010) a Bangerz (2013), vďaka ktorému získala nomináciu na cenu Grammy. Cyrus bude moderovať MTV Video Music Awards, ktoré sa budú konať dnes v Los Angeles. 

Viac o téme: Miley CyrusElvis Presley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu