Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sestra Michaela Jacksona má na krku 50-tku: Zarazí vás, ako vyzerá!

Janet Jackson, rovnako ako jej legendárny brat Michael, obľubuje plastické operácie. Zobraziť galériu (11)
Janet Jackson, rovnako ako jej legendárny brat Michael, obľubuje plastické operácie.

LOS ANGELES - Prekvapila! Speváčka Janet Jackson (49) patrí k hviezdam, ktoré sa v spoločnosti objavujú len sporadicky. V nedeľu večer zavítala na odovzdávanie cien BET Awards a strhla na seba všetku pozornosť. Sestra legendárneho Kráľa popu vyzerala očarujúco a skutočný vek by jej tipol asi málokto.

Plastické operácie sú v tejto rodine hobby! Nie je žiadnym tajomstvom, že legendárny spevák Michael Jackson v honbe za dokonalým zovňajškom podstúpil množstvo skrášľujúcich a vylepšujúcich zákrokov. Pod skalpel si vraj ľahol dokonca päťdesiatkrát. Striedma v tejto záľube nie je ani jeho sestra La Toya. Tú dokonca mnohí prirovnávajú k mačacej žene. S pribúdajúcim vekom bojuje rovnakým spôsobom aj o desať rokov mladšia Janet. 


Mohlo by vás zaujímať: 


Speváčka sa počas uplynulého víkendu objavila na odovzdávaní cien Black Entertainment Television, ktorá oceňuje úspešných Afroameričanov. Preberala si tam sošku v kategórii Ikona. „Som veľmi vďačná za podporu, ktorú mi dávate. Ďakujem najmä mojim úžasným rodičom,” poznamenala Janet, ktorá v ten večer doslova žiarila. Oblečená v bielom outfite, so širokým úsmevom a bez jedinej vrásky rozhodne nevyzerala na to, že budúci rok oslávi okrúhlu päťdesiatku. 

Viac o téme: Janet Jackson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu