Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hriešna francúzska herečka dobýja Ameriku: Holými prsiami aj rozkrokom!

Rebecca Dayan má čo ukázať. Zobraziť galériu (5)
Rebecca Dayan má čo ukázať.

NEW YORK - Pôžitok pre všetky zmysly! Rebecca Dayan je šarmantná Francúzka, ktorej bol však Paríž príliš malý. Po študovaní umeleckého odboru v rodnej krajine sa totiž rozhodla pre herectvo v New Yorku. Zdá sa však, že okrem svojho talentu chce zaujať aj odvahou vyzliecť sa. Najnovšie totiž pózovala pre snímky, na ktorých ukázala nielen holé prsia, ale aj celé svoje telo.

Nehanbí sa! Po uliciach New Yorku sa prechádza mnoho Európanok, ktoré chcú preraziť vo svete modelingu, či šoubiznisu. Jednou z nich je aj rodená Francúzka Rebecca Dayan, ktorá sa rozhodla v Amerike študovať herectvo. 

Pri brunetkinom mene vo filmovej databáze už svieti zopár snímok, no zatiaľ môže byť označovaná len za nádejnú hviezdu. Po jej najnovšom počine však už jej meno bude určite poznať omnoho viac ľudí. A keby len meno... 

Rebecca totiž kývla na odvážne pózovanie pre P magazine. Časopis zverejnil 10 jej fotografií, pričom len na jedinej je úplne zahalená. Na ostatných sa prezentuje na škále od presvitajúcich bradaviek cez obnažené prsia až po kompletne nahé telo. Otázkou je, či jej to pomôže aj vo filmovej kariére. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu