Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Odvážna Maštalírová láska: Hm, to je telo... A celé nahé!

Bývalá láska Tomáša Maštalíra herečka Agi Gubíková ukázala nahé telo. Zobraziť galériu (8)
Bývalá láska Tomáša Maštalíra herečka Agi Gubíková ukázala nahé telo.

BRATISLAVA – Bez ostychu! Herečka Agi Gubíková (37) sa zviditeľnila v jojkárskom sitcome Kukátko. Bývalá študentská láska herca Tomáša Maštalíra (37) si zahrala aj v celovečerných filmoch, kde ukázala, že nie je žiadna hanblivka. Presvedčila o tom nielen v dráme Morfium, ale aj v novšom akčnom filme Babie leto, kde sa ukázala iba v Evinom rúchu.

Odvaha jej nechýba! Slovenská umelkyňa s maďarskými koreňmi a študentská láska herca Tomáša Maštalíra Agi Gubíková sa pred rokom objavila v jojkárskom sitkome Kukátko. Na svojom konte má však aj niekoľko filmov, v ktorých brunetka nemala problém odhaliť sa.

Brunetka sa vyzliekla pri nakrúcaní maďarskej drámy Morfium v roku 2005, kde si s hereckým kolegom strihla poriadne intímnu scénu. Najnovšie sa však na českom portáli venovanom nahote herečiek vo filmoch objavili aj ďalšie intímne scény s touto Slovenkou v hlavnej úlohe.

V dráme Posledný cyklista ukázala prsia a v trileri Babie leto vystavila na obdiv celé telo. Šaty odhodila pri sprchovaní a následnom pretŕčaní sa v miestnosti pred hereckým kolegom. Mužskí diváci sa tak mali rozhodne na čo pozerať. Ako sa zdá, herečka má poriadnu dávku odvahy a ostych nepatrí medzi jej vlastnosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu