Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mladé herečky išli donaha: Pozrite na tie mašiny!

Sonoya Mizuno a Alicia Vikander sa vo filme Ex Machina  ukázali úplne nahé. Zobraziť galériu (12)
Sonoya Mizuno a Alicia Vikander sa vo filme Ex Machina ukázali úplne nahé.

LONDÝN - Ukázali všetko! Nahota je bežnou súčasťou mnohých filmov a herci sú si dobre vedomí, že pri ich profesii musí ísť ostych bokom. Pred kamerami sa ukázali v Evinom rúchu aj mladé umelkyne Alicia Vikander (26) a Sonoya Mizuno (26), ktoré prijali účinkovanie v počine Ex Machina. Pri pohľade na určité zábery z tohto sci-fi thrilleru, niet pochýb, že si ho ochotne pozrú viacerí páni.

Jednou z filmových noviniek tohto roka je aj sci-fi thriller Ex Machina, v ktorom okrem napätia nie je núdza ani o ženskú krásu. Pričinili sa o to viaceré mladé herčky na čele so Švédkou Aliciou Vikander. Sympatická brunetka v spomínanom počine stvárnila robota s umelou inteligenciou. „Keď som si prečítala scenár, bola som nadšená a veľmi som tú rolu chcela,” prezradila v rozhovore pre telegraph.com umelkyňa. 

Túžba severskej krásky po účinkovaní v tomto filme bola tak veľká, že sa neváhala pred kamery postaviť celkom nahá. Režiséra si však Alicia získala aj zodpovedným prístupom a talentom. Bodom k dobru boli pre ňu tiež skúsenosti, ktoré nadobudla, keď sa venovala baletu. „Táto rola si vyžadovala fyzickú zdatnosť. Alicia stvárňovala stroj, ale zároveň mala pôsobiť ľudsky. Je to fenomenálna herečka,” nešetril chválami Alex Garland, ktorý je pod sci-fi filmom podpísaný.   

Vikander však nie je jediná mladá herečka, ktorá sa vo filme Ex Machina vyzliekla. Nahé scény bravúrne zvládli aj Japonka Sonoya Mizuno a ďalšie dve menej známe herečky. 

VIDEO: Trailer k filmu Ex Machina. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu