Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Seriálová kráľovná vôbec nestarne: Tá ženská má snáď zmluvu s diablom!

Elizabeth Hurley vyzerá aj na prahu päťdesiatky čertovsky dobre. Zobraziť galériu (8)
Elizabeth Hurley vyzerá aj na prahu päťdesiatky čertovsky dobre.

LONDÝN – Stále čertovsky zvodná! Elizabeth Hurley (49), ktorá v seriáli Royals stvárňuje kráľovnú, oslávi tento rok okrúhle 50. narodeniny. Pri pohľade na ňu to však znie priam neuveriteľne. Herečka sa totiž aj po rokoch pýši udržiavanou tvárou a postavou, ktorou hravo tromfne mladšie ročníky. Navyše, keď svoj sexepíl umocní provokatívnym outfitom, je neprehliadnuteľná.

Do očí jej nikto nepozeral! Herečka Elizabeth Hurley, známa napríklad aj z filmu Zmluva s diablom, ani po rokoch nestratila nič zo svojho šarmu. Potvrdzuje to vždy, keď sa ukáže v spoločnosti. Svojim zjavom upúta herečka pozornosť každého chlapa. A inak tomu nebolo ani na párty, ktorá sa konala pri príležitosti otvorenia nového módneho butiku v Londýne.

Brunetka zavítala na podujatie nahodená v čiernych minišatách s hlbokým výstrihom odhaľujúcim bujné vnady. Na svoje si tak pri stretnutí s ňou musel prísť každý muž. No ani herečkini fanúšikovia neobišli naprázdno. Svoj sexepíl im Elizabeth naservírovala prostredníctvom fotografií, ktoré zavesila na instagram.

„Bože môj, vyzeráš nádherne,” nešetrili lichôtkami muži, ale ani ženy, ktorí seriálovú kráľovnú na sociálnej sieti sledujú. Väčšina z nich sa tiež zhoduje v tom, že pribúdajúce roky v jej prípade nie sú vôbec na škodu. „Čím si staršia, tým si krajšia,” napísal jeden z fanúšikov. Nečudo, že pri pohľade na nestarnúcu umelkyňu majú viacerí dojem, že sa upísala samotnému diablovi. 

Zadok Elizabeth Hurley, ktorá v seriáli Royals stvárňuje kráľovnú, nevyzerá vôbec zle.
Zobraziť galériu (8)
Zadok Elizabeth Hurley, ktorá v seriáli Royals stvárňuje kráľovnú, nevyzerá vôbec zle.


Mohlo by vás zaujímať: 


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu