Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Beckhamovci majú silnú konkurenciu: Tohto fešáčika poznáte?!

Elizabeth Hurley a jej milovaný syn Damian. Zobraziť galériu (7)
Elizabeth Hurley a jej milovaný syn Damian. (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Aj ten sa vydaril! Deti Davida a Victorie Beckhamovcov nie sú jedinými prominentnými synmi, ktorých fanúšikovska základňa zo dňa na deň rastie. Sympatického tínedžera má doma aj herečka Elizabeth Hurley. 14-ročný Damian Charles zdedil po mame šarm a pekné črty. Najnovšie sa dokonca rozhodol ísť v jej šľapajách. Dáme ruku do ohňa, že jeho šance na úspech sú veľké.

Nie je vôbec raritou, keď sa deti prominentov zatúžia živiť ako ich rodičia. O hviezdnych dcérach vás pravidelne informujeme. Čitateľom topiek sú dobre známi aj bratia Brooklyn a Romeo Beckhamovci, ktorí sa môžu pochváliť úspechmi v modelingu. Rovnako tak i synovia sexbomby Pamely Anderson - Brandon a Dylan. 



Za zmienku ale rozhodne stojí aj Damian Charles Hurley, ktorý je jediným dieťaťom atraktívnej herečky Elizabeth Hurley. Sexicu momentálne zamestnáva najmä účinkovanie v seriáli The Royals, kam najnovšie pretlačila aj svoju ratolesť. „Odovzdávam štafetu mojmu synovi, ktorý stvárni princa Hansela z Lichtenštajnska,” pochválila sa prostredníctvom instagramu herečka a pridala aj spoločnú fotku z nakrúcania.

Damian oslávil tento rok 14. narodeniny, no už teraz je jasné, že z neho rastie veľký fešák. Po mamine zdedil pekné črty tváre a plné pery. Nechajme sa prekvapiť, či budeme môcť hovoriť aj o talente.

Elizabeth Hurley je na svojho synáčika Damiana veľmi pyšná.
Zobraziť galériu (7)
Elizabeth Hurley je na svojho synáčika Damiana veľmi pyšná.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Elizabeth HurleyThe RoyalsDamian Charles Hurley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu