Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Erotická FOTO známej herečky (50): Pohľad rovno TAM!

Elizabeth Hurley má aj dnes sexepílu na rozdávanie. Zobraziť galériu (7)
Elizabeth Hurley má aj dnes sexepílu na rozdávanie. (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Ach, koľkí by si to s tou sochou vymenili... Elizabeth Hurley (50) už síce nepatrí k najmladším herečkám, no stále má kopec šarmu a sexepílu. Nemenej atraktívna bola tiež v minulosti. Dôkazom je napríklad záber od známeho fotografa Johna Stoddarta, ktorý vznikol, keď krásnu brunetku ešte veľa ľudí nepoznalo. Pred objektívom pózovala v Evinom rúchu a hoci jej intímne partie zostali skryté, pohľad na fotku pošteklí fantáziu každého chlapa.

Britský fotograf John Stoddart sa svojej profesii venuje už 30 rokov. Za ten čas mal možnosť pracovať s mnohými hviezdnymi i menej známymi celebritami. V týchto dňoch plánuje dať do dražby vybrané zábery zo svojej tvorby, ktoré rozhodne stoja za zmienku. 

K dispozícii sú napríklad snímky mladého Arnolda Schwarzeneggra, Daniela Craiga, či členov kapely Rolling Stones. Zo známych žien možno spomenúť herečky Catherine Zeta-Jones a Elizabeth Hurley. Obe krásky pózovali pre Johna v čase, keď ešte ani len netušili, aký úspech ich čaká. 

Manželka Michaela Douglasa sa predviedla pred objektívom v dlhej sukni a podprsenke, druhá spomínaná umelkyňa išla celkom donaha. Elizabeth pri vzniku eroticky ladenej fotografie sedela na stoličke a opierala sa o sochu muža, ktorého pohľad smeroval rovno do jej holého rozkroku.  

Elizabeth Hurley pózovala pred objektívom fotografa celkom nahá, keď mala 25 rokov.
Zobraziť galériu (7)
Elizabeth Hurley pózovala pred objektívom fotografa celkom nahá, keď mala 25 rokov.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Elizabeth Hurley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu