Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Hriešne fotky éterickej herečky: Ts, ts, ts, to je ale zlé dievča!

Charlize Theron sa predviedla v zmyselných pózach. Zobraziť galériu (11)
Charlize Theron sa predviedla v zmyselných pózach.

LOS ANGELES – Takúto ju často nevidíme! Keď sa povie Charlize Theron (39), hádam každý si vybaví éterickú a krehko pôsobiacu blondínku, ktorá je ozdobou každého spoločenského podujatia. Pred kamerami a objektívmi fotografov sa však umelkyňa predvádza aj v iných pózach. Najnovšie sa ukázala ako zmyselná dračica.

S cigaretou v ústach a s rozvalenými nohami! Hlavným kritériom toho, aby bol herec úspešný, je dokázať stvárniť rozmanité charaktery. V tom je skutočne dobrá aj držiteľka Oscara Charlize Theron, ktorá svojou krásou a sexepílom ozdobila májové vydanie W magazínu. Keď by ste však čakali, že z fotiek bude sršať neha a jemnosť, zostanete prekvapení. Blondínka sa totiž predviedla ako zlé a skazené dievča.

To, že sú vzniknuté zábery ladené v takomto duchu, súvisí zrejme s herečkiným najnovším filmom Mad Max: Fury Road. Charlize sa kvôli úlohe v akčnom počine odhodlala na poriadne bláznivú vec – oholila si hlavu. „Myslela som si, že stvárnenie mojej roly bude vďaka tomu pôsobiť dôveryhodnejšie. Zavolala som režisérovi a povedala som mu o svojom pláne. Keď zostal ticho, bolo mi jasné, že je to dobré znamenie,” poznamenala v rozhovore pre spomínaný časopis blondínka.

Theron neobišla ani tému staroby. „Môžeme oslavovať v každom veku. To je moje povzbudenie smerom k 20-ročným ženám, ktoré sa boja starnutia. Nebuďte z toho nervózne a nepite veľmi. Nie je to až také hrozné. Momentálne som úplný alkoholik, ale nestresujte, prosím,” reagovala so smiechom herečka, ktorá svojím zovňajškom hravo strčí do vrecka aj mladšie ročníky. 

Charlize Theron pred objektívom fotografa odhalila svoje krivky.
Zobraziť galériu (11)
Charlize Theron pred objektívom fotografa odhalila svoje krivky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu