Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Prvé sexi fotky oscarovej krásky: Poznáte túto vyzlečenú 18-tku?!

Charlize Theron vyzerala vo svojich 18 rokoch úplne inak, než sme zvyknutí. Zobraziť galériu (11)
Charlize Theron vyzerala vo svojich 18 rokoch úplne inak, než sme zvyknutí.

LOS ANGELES - Je to vôbec ona?! Keď sa povie Charlize Theron (39), hádam každý si vybaví éterickú, blonďavú herečku, ktorá v roku 2004 dostala Oscara za účinkovanie vo filme Monštrum. Asi málokto však vie, že umelkyňa sa v šoubiznise najskôr usilovala presadiť ako modelka. Na verejnosť sa v týchto dňoch dostali jedny z jej prvých odhalených fotiek a pri pohľade na ne viacerí neveria vlastným očiam.

Vyzerala úplne inak! Charlize Theron patrí k hollywoodskym kráskam, ktoré svojou prítomnosťou na červenom koberci narobia vždy rozruch. Pekné črty tváre, blonďavé vlasy a štíhla figúra sú kombináciou, ktorá robí z herečky jemnú a éterickú bytosť. Tieto prívlastky však pre ňu neboli vždy typické. 

V súčasnosti sa totiž dostali na verejnosť fotografie z roku 1994, na ktorých pózuje rodáčka z Južnej Afriky len v spodnej bielizni a s cigaretou v ruke. Telo, vtedy neznámej krásky, nebolo príliš dokonalé a blondínka v tom čase preferovala tmavú farbu vlasov a výrazné líčenie. 

Hoci sa Charlize usilovala na prahu dospelosti presadiť ako modelka, táto profesia ju príliš nezaujala. „Nebolo to pre mňa vôbec vhodné, pretože ja rada hovorím, čo si myslím. V tomto biznise však len tak stojíte, kým ostatní na vás navliekajú, čo len chcú. Či sa vám to páči alebo nie” okomentovala v jednom z rozhovorov blondínka svoje pôsobenie v módnom svete. Rozbehnutú mala aj kariéru tanečníčky, ktorá stroskotala na zranenom kolene. 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu