Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

OMG, to je prúser! Popová princeznička vypustila špeky

Britney Spears počas nakrúcania videoklipu ukázala faldíky. Zobraziť galériu (8)
Britney Spears počas nakrúcania videoklipu ukázala faldíky.

LOS ANGELES – Oops! ...I did it again! To si zrejme pri pohľade na fotky z nakrúcania videoklipu povie Britney Spears (33), ktorá škaredo doplatila na zle vybraný outfit. Popová princezná sa totiž pred kamerami pretŕčala v krátkom tope odhaľujúcom jej bruško. Teda presnejšie povedané brucho. Takýto kúsok oblečenia je síce pre blondínku charakteristický, no mala by mať na pamäti, že už dávno nevyzerá tak, ako kedysi.

Britney Spears kedysi bodovala v rebríčkoch hitparád a možno o nej smelo povedať, že na prelome milénia patrila medzi najžiadanejšie hviezdy. Dnes je z nej dvojnásobná matka, ktorá si toho v minulosti prežila až príliš. Ocitla sa dokonca na úplnom dne, z ktorého sa jej, našťastie, podarilo vyhrabať. Pribúdajúce roky a problémy sa však podpísali na blondínkinom zovňajšku. A hoci niekdajšia popová ikona robí všetko preto, aby zhodila nadbytočné kilogramy, príliš sa jej nedarí.


Pozrite si tiež: Známa speváčka natriasala "šunky" na pódiu: Už ti, lásko, není dvacet let!


Faldíky ukázala aj počas tohto týždňového nakrúcania videoklipu, do ktorého sa spoločne s raperkou Iggy Azalea vyobliekali v štýle 80.tych rokov. Britney mala na sebe dotrhané rifle a krátky výrazný top, ktorý jej siahal pod prsia. Odhalené bruško bolo kedysi pre blondínku priam príznačné, no dnes by už rozhodne mala voliť iné kúsky. Nevhodne zvolený vŕšok totiž odhalil mľandravé brucho, ktoré pri sedení vytváralo nevábne záhyby.

Je dosť pravdepodobné, že vo videoklipe bude tento nedostatok vyretušovaný. Aj samotná Spears sa na instagrame chválila len záberom, na ktorom jej brucho nebolo vidno. Speváčka je však zo spolupráce taká nadšená, že ju zrejme nerozhodí ani tento omyl. „Keď som Iggy zbadala v telke, cítila som sa ako malé dieťa v obchode s cukrovinkami. Bola som z nej úplne mimo. Páčila sa mi ona, to video, ihneď som s ňou chcela spolupracovať,” prezradila v jednom z rozhovorov Britney. Netrvalo dlho a tento jej sen sa aj naplnil. „Bolo to ozaj zvláštne, pretože týždeň na to ma oslovil jej manažér s tým, že ona je mojou veľkou fanúšičkou. Tak sme teda dohodli spoluprácu a ono to vyšlo,” dodala Speras, ktorá si od toho veľa sľubuje. Ktovie, či sa jej podarí znova ovládnuť hudobné rebríčky...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu