Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slávna raperka zrušila plánovanú svadbu: Vážne kvôli tomuto?!

Iggy Azalea Zobraziť galériu (7)
Iggy Azalea (Zdroj: SITA)

SYDNEY - Austrálska rapperka Iggy Azalea sa rozhodla odložiť svadbu s americkým basketbalistom Nickom Youngom, pretože namiesto toho plánuje koncom roka absolvovať turné k pripravovanej druhej štúdiovke Digital Distortion.

"Plánujem svadbu, ale musela som ju odložiť, pretože pôjdem na turné, čiže došlo k zmene plánov. Mali sme sa brať koncom roka, ale nakoniec asi budeme musieť počkať až do konca ďalšej sezóny NBA. Nie som z toho veľmi nadšená, ale je to v poriadku. Nick s tým tiež nemá problém a chápe to," uviedla 25-ročná rodáčka zo Sydney v rozhovore pre rozhlasovú reláciu On Air with Ryan Seacrest.

Iggy Azalea, vlastným menom Amethyst Amelia Kelly, sa zo Sydney ako šestnásťročná presťahovala do USA, kde sa chcela presadiť v hudobnom priemysle. Po prvý raz na seba upozornila virálnymi videoklipmi, ktoré zverejnila prostredníctvom YouTube. Následne v roku 2012 vydala EP nahrávku Glory. V rovnakom roku sa začala venovať aj modelingu, pričom bola napríklad tvárou značky Levi's. Predvlani v apríli sa dostal do predaja jej debutový album The New Classic, pričom v novembri ponúkla aj jeho reedíciu s názvom Reclassified. Spomínaná štúdiovka Digital Distortion by mala vyjsť v júni a rapperka z nej zatiaľ predstavila skladby Azillion a Team. Objavila sa aj vo filme Rýchlo a zbesilo 7 (2015). 

Viac o téme: Iggy Azalea
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu