Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Zvodná modelka sa váľala nahá v tráve: Oblečené mala iba šperky!

Rosie Huntington-Whiteley sa fotila bez šiat. Zobraziť galériu (9)
Rosie Huntington-Whiteley sa fotila bez šiat.

LONDÝN – Najkrajšia je bez šiat! Rosie Huntington-Whiteley (28) je považovaná za jednu z najatraktívnejších Britiek súčasnosti. Svojim sexepílom očarí nejedného chlapa, čoho si je dobre vedomá nielen ona, ale aj autori prestížnych, či menej známych magazínov. Najnovšie sa plavovláska postavila pred objektív fotoaparátu úplne nahá a svoju zmyselnosť predviedla priam dokonale.

Fotografom je čo závidieť! To si pri pohľade na provokatívne zábery krásnych žien povie zrejme nejeden chlap. Príjemne sa pozerá napríklad na modelku Rosie Huntington-Whiteley, ktorá svojím šarmom ozdobila najnovšie vydanie magazínu Violet Grey. Spomínané zábery zachytávajú blondínku aj v Evinom rúchu a v dráždivých pózach.

Rosie, ktorá sa vo svete modelingu pohybuje od svojich pätnástich rokov, sa netajila tým, že s nahotou nemá problém. „Je ale pravda, že som sa cítila uvoľnenejšie, keď som bola mladá,” priznala v rozhovore kráska, ktorá si svoju figúru poctivo stráži.

Popri pravidelnom pohybe a zdravej strave však raz za čas rada zhreší. „Keď idem von s priateľmi, tak si to užívam. Nemohla by som sa celý čas len obmedzovať. Mám rada vyváženosť,” poznamenala kráska, ktorá začína byť celkom úspešná aj na filmovom plátne. Pri jej postavičke a výzore sa tomu netreba vôbec diviť. 

Rosie Huntington-Whiteley je na nových fotkách poriadne sexi.
Zobraziť galériu (9)
Rosie Huntington-Whiteley je na nových fotkách poriadne sexi.


Mohlo by vás zaujímať: 


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu