Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prominentná milenka to pokašľala: Tvár ako obrázok, ale ten výstrih - Juj!

Rosie Huntington-Whiteley je krásna žena. Aj ona však má svoje nedostatky. Zobraziť galériu (18)
Rosie Huntington-Whiteley je krásna žena. Aj ona však má svoje nedostatky.

LONDÝN - Britská modelka Rosie Huntington-Whiteley (28) je krásna žena, ktorá svojím šarmom očarila aj známeho herca Jasona Stathama (48). Modrooká blondínka má na konte množstvo modelingových úspechov, realizovala sa aj pred kamerami. Mohlo by sa preto zdať, že je dokonalá... No aj ona však má svoje nedostatky. Začiatkom týždňa zavítala na odovzdávanie módnych cien British Fashion Awards a pri pohľade ne jej hrudník bolo každému jasné, ktoré sú to.

Výstrihy nie sú pre každého! Odhalené bujné vnady sú zbraňou, ktorá vždy zaujme. Príroda však nebola štedrá k všetkým ženám a aj v šoubiznise sa nájdu také, ktorých hrudník zíva prázdnotou. Príkladom je atraktívna modelka Rosie Huntington-Whiteley. Keď sa blondínka objaví v spoločnosti bez podprsenky, pohľad na jej dekolt nie je žiadna sláva. 

Začiatkom týždňa zavítala milenka herca Jasona Stathama na odovzdávanie cien British Fashion Awards. V trblietavej róbe vyzerala zozadu úchvatne a jej štíhle krivky rozhodne stoja za obdiv. Keď však blondínka pózovala spredu, až taká pastva pre oči to nebola. Jej dekolt pôsobil pusto a akosi povädnuto. 

V porovnaní s ňou má herečka Salma Hayek priam ukážkové prsia. K nim jej dopomohli ruky plastických chirurgov a tmavovláska ich v poslednej dobe pretŕča až príliš. Pozrite si, ako prišla nahodená na odovzdávanie módnych cien v GALÉRII. 

Výstrih krásnej modelky pôsobil akosi prázdno a povädnuto.
Zobraziť galériu (18)
Výstrih krásnej modelky pôsobil akosi prázdno a povädnuto.

Viac o téme: Rosie Huntington-WhiteleyBritish Fashion AwardsJason Statham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu