Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Slávne hviezdy odhalili svoje anomálie: Toto by ste naozaj nečakali!

Ashton Kutcher Zobraziť galériu (10)
Ashton Kutcher (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Zrastené prsty na nohe, chvostík či palec z nohy na ruky? To sú len niektoré z podivností, ktoré na svojich telách majú či mali hviezdy svetovo preslávených mien. Prehľad tých, ktoré sa svojimi deformáciami nijako netaja, zostavil spravodajský server news.com.au.

Nástupca Charlieho Sheena v seriáli Dva a pol chlapa Ashton Kutcher neváhal v relácii BBC vyzuť topánku a predviesť moderátorovi i divákom svoje dva zrastené prsty na nohe.
 
Dva zrastené prsty Ashtona Kutchera
Zobraziť galériu (10)
Dva zrastené prsty Ashtona Kutchera  (Zdroj: YouTube)
 
Americká herečka Megan Fox, hviezda filmov, ako je Transformers: Pomsta porazených či Korytnačky Ninja, má na rukách palca patriaci skôr na nohy. Ide o zdravotný problém nazývaný brachydaktylie, a Megan tvrdí, že za to môže jej matka, ktorá v tehotenstve jedla tuniaka. "Sú divné, hrozne tučné," poznamenala v nočnej šou moderátora Jaya Lena.
 
Divný palec Megan Fox
Zobraziť galériu (10)
Divný palec Megan Fox  (Zdroj: YouTube)
 
Slávna topmodelka Karolína Kurková, ktorá okrem iného predvádzala spodnú bielizeň Victoria's Secret, púta pozornosť tým, že nemá pupok. Špekulácie okolo tejto skutočnosti ukončil jej tlačový hovorca, keď vyhlásil, že ide o dôsledok operácie prietrže v detstve. Aj bez pupku ale Kurková žne ovácie po celom svete a v roku 2008 ju časopis E! označil za najsexi ženu sveta.
 
Karolína Kurková
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Twitter)
 
Speváčka Kesha sa narodila s chvostíkom. "Bol to dosť malý chvostík, dlhý asi šesť milimetrov, a oni mi ho odsekli - a ukradli mi môj chvostík," vyhlásila v rozhovore pre Heat. "Som z toho naozaj smutná," dodala.
 
"Mám prsty pokrčené dokopy," povedal hlavný spevák skupiny Aerosmith Steven Tyler v talk show Oprah Winfrey - a vôbec nepreháňal. Jeho zmrzačené nohy sú výsledkom mnohých rokov poskakovanie po pódiu v zle padnúcich topánkach.
 
Steven Tyler a jeho
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Twitter)
 
Herečka Gemma Arterton, ktorá začala kariéru rolou v bondovke Quantum of Solace, mala pri narodení na každej ruke šesť prstov. "Šesť prstov mal aj môj otec a dedko," povedala v rozhovore pre časopis Esquire. Teraz už ich prítomnosť prezrádzajú len malé hrbolčeky na hrane ruky tam, kde mala nadbytočné prsty, ktoré jej v detstve odstránili.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu