Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexica Megan Fox: Minulý rok rozvod a dnes... Tehotná!

Megan Fox Zobraziť galériu (6)
Megan Fox (Zdroj: SITA)

LAS VEGAS - Americká herečka a modelka Megan Fox čaká tretie dieťa. Radostnú správu potvrdilo pre americký týždenník People viacero zdrojov z jej okolia. Rodáčka z Oak Ridge v Tennessee sa pritom zúčastnila v pondelok aj na CinemaCone v Las Vegas, kde mala viditeľné tehotenské bruško.

Dvadsaťdeväťročná herečka už vychováva synov Noaha a Bodhiho, ktorých má s hercom Brianom Austinom Greenom. Vlani v auguste dvojica po päťročnom manželstve informovala o rozchode, pričom o niekoľko dní neskôr Fox podala aj žiadosť o rozvod. V poslednom čase je však možné vídať oboch hercov, ako spolu aj napriek neukončenému rozvodovému konaniu trávia čas. 

Megan Fox sa preslávila stvárnením Mikaely Banes vo filme Transformers (2007). Túto rolu si zopakovala aj v pokračovaní Transformers: Pomsta porazených (2009). Okrem toho sa predstavila napríklad v snímkach Spoveď kráľovnej strednej školy (2004), Ako sa zbaviť priateľov a zostať úplne sám (2008), Pozor, hryzie! (2009), Jonah Hex (2010), Plánované rodičovstvo (2011), Diktátor (2012) alebo Ninja korytnačky (2014). Spolu s Dominicom Monaghanom si v roku 2010 zahrala v klipe k piesni Love The Way You Lie od Rihanny a Eminema. Fox zdobila titulky časopisov ako Maxim, FHM, GQ, Esquire či Elle. 

Viac o téme: Megan Fox
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu