Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Sexica so slávnym menom provokuje nahotou: Wau, wau, wau!

Michea Crawford má sexepílu na rozdávanie. Zobraziť galériu (5)
Michea Crawford má sexepílu na rozdávanie.

LOS ANGELES – Rovnako krásna! Cindy Crawford (48) nie je jedinou nositeľkou tohto priezviska, na ktorú sa chlapom dobre pozerá. Veľkou dávkou sexepílu totiž disponuje aj jej menovkyňa, menej známa kanadská modelka Michea (26). Tá sa celkom rada fotí vyzlečená a je preto celkom prekvapivé, že sa o nej príliš nehovorí.

Krásna tvárička, božské telo! Keď bola Michea Crawford dieťa, túžila sa stať prekladateľkou alebo letuškou. Nakoniec sa, vďakabohu, jej profesijná orientácia uberala iným smerom. Z atraktívnej Kanaďanky je dnes modelka, ktorá sa živí svojím telom a odhalené ho ochotne ukáže celému svetu.


Pozrite si tiež: Krutá pravda! Takto vyzerá telo božskej Cindy Crawford bez retuše


Menovkyňa topmodelky Cindy Crawford má na konte fotenie pre známy plavkový magazín a aj pre rôznych výrobcov spodnej bielizne. Od toho je už len krôčik ku pikantnejším záberom, ktoré má Michea už tiež za sebou.

Odvážna modelka si je veľmi dobre vedomá, že byť peknou dnes už nestačí. „Musíte byť osobnosť. Skrátka niekto, koho si ľudia zapamätajú, z koho cítia dobrú energiu. Dôležité tiež je, aby sa cítili dobre vo vašej spoločnosti,” poznamenala v jednom z rozhovorov kráska. Niet pochýb, že minimálne chlapi by čas strávený v jej spoločnosť vôbec neľutovali. 


Mohlo by vás zaujímať:


Michea Crawford sa svojím nahým telom rada pochváĺi.
Zobraziť galériu (5)
Michea Crawford sa svojím nahým telom rada pochváĺi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu