Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dôchodkyňa Cindy Crawford hneď po prebudení: Pyžamo nič moc, ale tá tvár...

Cindy Crawford zverejnila na sociálnej sieti fotku, na ktorej pózuje krátko po prebudení. Zobraziť galériu (9)
Cindy Crawford zverejnila na sociálnej sieti fotku, na ktorej pózuje krátko po prebudení.

MALIBU – Prebúdzať sa vedľa nej nemusí byť vôbec zlé! Bývalá manekýnka Cindy Crawford (49) je síce na modelingovom dôchodku už pätnásť rokov, no o svoj zovňajšok sa stále príklade stará. Potvrdzuje to napríklad fotka, ktorou sa brunetka pred pár dňami pochválila na sociálnej sieti. Priaznivcom sa ukázala v neforemnom pyžame, no aj napriek tomu bola očarujúco krásna.

Dnešné päťdesiatničky rozhodne nepripomínajú zanedbané tetušky z minulých čias. Zrelé ženy totiž aj s pribúdajúcimi rokmi dbajú o to, aby bola ich figúra štíhla a tvár poznačená vráskami len minimálne. Na svoj vek rozhodne nevyzerá ani bývalá topmodelka Cindy Crawford, ktorá bez nánosov líčidiel a mejkapu vyzerá fantasticky.

Neupravená sa nedávno dokonca zvečnila a fotku zverejnila na instagrame. Keďže tak urobila krátko po prebudení, oblečené mala pohodlné pyžamo, ktoré úplne zahalilo jej krivky. Vďaka tomu však dokonale vynikla brunetkina pestovaná tvár.

Cindy sa v rozhovoroch nikdy netajila tým, že si ju udržiava aj s pomocou skrášľujúcich zákrokov. „Nebudem klamať samú seba. Od určitého veku krémy síce dbajú o textúru vašej pleti, ale ak chcete zachovať jej pružnosť, pomôže vám len kombinácia botoxu, kolagénu a vitamínových injekcií,” vyjadrila sa na margo toho Crawford, ktorej určite prospieva aj láska. Jej manžel Rande Gerber sa k nej totiž aj po rokoch správa ako v čase, keď ich vzťah ešte len vznikal. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu