Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hviezdna blondína to dokázala: Telo obrastené tukom je minulosťou!

Jessica Simpson si po desiatich rokoch znovu obliekla rifľové šortky. Zobraziť galériu (7)
Jessica Simpson si po desiatich rokoch znovu obliekla rifľové šortky.

NEW YORK – Vrátila sa o desať rokov dozadu! Jessica Simpson (34) patrí k tým ženám, ktoré večne bojujú s kilogramami. Kedysi štíhla blondínka priviedla na svet dve ratolesti a popôrodnej nadváhy sa dlhšie nedokázala zbaviť. Dnes je však herečka a speváčka znovu vo výbornej forme. Dôkazom sú najnovšie zábery, na ktorých sa kráska pretŕča tak, ako za starých čias.

Rifľové šortky sú späť! Jessica Simpson rozhodne patrí medzi najvýraznejšie hollywoodske plavovlásky. Mnohí si pri jej mene vybavia provokatívne videoklipy, ale aj filmy, v ktorých poväčšine stvárňovala typické blondínky. Spomenúť možno komédiu Vidláci na pretekoch, kde stvárnila sexi barmanku Daisy.

Charakteristickým outfitom krásky z tohto počinu boli rifľové šortky, ktoré dokonale odhaľovali Jessicino tvarované telo. Úsporný kúsok oblečenia si blondínka v poslednej dobe obliecť nemohla. Dôvodom boli problémy s kolísajúcou hmotnosťou. Simpson je totiž chýrna kráľovná jojo efektu.

Počas nedávneho fotenia módnej kampane si však sladká blondínka džínsové kraťasky znovu obliekla. A treba uznať, že v nich vyzerala rovnako dobre, ako pred desiatimi rokmi. Nečudo, že ju fanúšikovia zasypali obdivnými komplimentmi. Slová plné obdivu sú pre Jessicu určite tou najlepšou odmenou za mesiace plné driny a odriekania. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu