Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zmachlený spevák ukázal otca: V noci by ste ich stretnúť nechceli!

Marilyn Manson a jeho otec Hugh sa pred objektívom celebritného fotografa zmenili na príšery. Zobraziť galériu (5)
Marilyn Manson a jeho otec Hugh sa pred objektívom celebritného fotografa zmenili na príšery.

LOS ANGELES – Jablko nepadá ďaleko od stromu! Keď sa povie Marilyn Manson (46), hádam každý si vybaví čudáka so zmaľovanou tvárou, ktorý sa živí ako spevák. Svojský umelec najnovšie “zdobí“ marcové vydanie magazínu Paper. Zvláštnosťou je, že pri fotení mu robil spoločnosť jeho otec Hugh, ktorý pred objektívom svojho syna, čo sa týka výstrednosti, začne tromfol.

Aký syn, taký aj otec! Magazín Paper je známy tým, že na svojich stránkach celkom rád šokuje. Spomenúť možno vyzlečenú Kim Kardashian a jej obrovský zadok, ktorý sa stal terčom mnohých paródií. Aktuálne vydanie časopisu prekvapuje fotkami rockového speváka Briana Warnera, známeho skôr pod pseudonymom Marilyn Manson.

Umelec, pre ktorého je typické výstredné správanie a výrazný farebný mejkap, si na fotenie prizval svojho otca Hugha. Ten sa pred objektívom zmenil na kópiu slávneho syna. Postarší pán sa nechal brutálne zmachliť a dokonca neváhal pózovať s rukou v rozkroku a so vztýčeným prostredníkom.

Marilyn v rozhovore prezradil, že svoju lásku k teatrálnosti zdedil práve po otcovi. „Prvýkrát som ho videl s mejkapom ako 11-ročný, keď sme išli spoločne na koncert Kiss. Bol oblečený a upravený ako Gene Simmons. Ľudia si od neho normálne pýtali autogram,“ poznamenal so smiechom spevák.

Mansonov otec Hugh Warner je povestný svojím veľkým zmyslom pre humor. Spoločne s manželkou Barb boli pre syna vždy tými najväčšími fanúšikmi. V máji minulého roka ale spevákova mama zomrela. 

Chuť šokovať očividne zdedil Marilyn Manson po svojom otcovi.
Zobraziť galériu (5)
Chuť šokovať očividne zdedil Marilyn Manson po svojom otcovi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu