Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Anjelská tvárička, zmyselná póza: Blonďavá modelka ukázala holé prsia aj čosi navyše!

Elsa Hosk má anjelskú tváričku a vražedne sexi telo. Zobraziť galériu (6)
Elsa Hosk má anjelskú tváričku a vražedne sexi telo.

MIAMI – Pikantný úlovok! Elsa Hosk (26) je modelka švédskeho pôvodu, ktorá disponuje anjelskou tváričkou a hriešne dobrým telom. Obrovský sexepíl najnovšie predviedla aj počas vzniku plavkového špeciálu. Na svoje si pri tom prišiel nielen profesionálny fotograf, ale aj prítomní paparazzovia. A krivkami atraktívnej blondínky sa teraz môžete pokochať aj vy!

Počas uplynulých dní sa na plážach Miami fotil špeciálny plavkový katalóg, kvôli ktorému sa do úsporných bikín vyzliekli viaceré anjeliky z Victoria´s Secret. Horúce bolo teda nielen počasie, ale aj atmosféra na samotnom fotení.

Svoje krivky vystavila na obdiv napríklad i modelka švédskeho pôvodu Elsa Hosk. Atraktívna blondínka pózovala pred objektívom len v tango nohavičkách a nechýbali ani zmyselné pózy. Po pláži sa však premávali aj paparazzi, ktorým sa podaril taktiež celkom slušný záber. Modelku nafotili s nahými vnadami a vyšpúleným zadočkom.

Prítomnosť neznámych zvedavcov však blondínke náladu vôbec nepokazila. „Práve teraz sa usmievam od ucha k uchu. Dúfam, že si plavkový špeciál užijete aspoň tak, ako my počas jeho tvorby. Som hrdá na to, že som bola súčasťou,” pripísala k jednému z dráždivých záberov Elsa. Nuž, jej podiel na spomínanom katalógu určite potešil aj nejedného chlapa.  

Elsa Hosk pózovala pred fotografom v zmyselnej póze, zvečnili ju aj paparazzovia.
Zobraziť galériu (6)
Elsa Hosk pózovala pred fotografom v zmyselnej póze, zvečnili ju aj paparazzovia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu