Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Táto kráska šaty nepotrebuje: Tvár ako anjelik, čertovsky dobré telo!

Elsa Hosk ozdobila aktuálne vydanie magazínu Lui. Zobraziť galériu (7)
Elsa Hosk ozdobila aktuálne vydanie magazínu Lui. (Zdroj: Lui magazine)

LOS ANGELES - Žiadne neviniatko! Elsa Hosk (28) má blonďavé vlasy, modré oči a rozprávkové meno. Slovo hanblivosť však v jej slovníku nenájdete. Kráska, ktorá predvádza aj pre známu značku Victoria´s Secret, totiž rada pózuje bez šiat. Nahými krivkami ozdobila napríklad aktuálne vydanie magazinu Lui. Čo na ňu hovoríte?

Elsa Hosk nie je vo svete modelingu žiadnym nováčikom. Na konte má spoluprácu s mnohými módnymi značkami a od roku 2011 je jedným z anjelikov Victoria´s Secret. Podobne, ako väčšina jej kolegýň, príjma tiež ponuky rôznych časopisov.

Najnovšie ozdobila svojím sexepílom magazín Lui, ktorý je obľúbený namä medzi pánmi. Známe krásky sú na jeho stránkach prevažne nahé. Inak tomu nebolo ani v prípade tejto Severanky.

Na jednom zo záberov, ktorý zverejnila blonínka aj na instagrame, pózuje len v samodržiacich pančuškách pričom si holý rozkrok kryje rukou. Ale pozrite sa, čo vidno v zrkadle... 

Elsa Hosk rada pózuje v Evinom rúchu. Zatiaľ čo rozkrok si skrývala, zrkadlo odhalilo jej zadoček v plnej kráse.
Zobraziť galériu (7)
Elsa Hosk rada pózuje v Evinom rúchu. Zatiaľ čo rozkrok si skrývala, zrkadlo odhalilo jej zadoček v plnej kráse.  (Zdroj: Lui magazine)

Viac o téme: Victoria's SecretElsa Hosk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu