Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Táto FOTO zničí vaše ideály: Pravá tvár sexi krásky... Júúj!

Elsa Hosk je krásna žena. Zobraziť galériu (8)
Elsa Hosk je krásna žena. (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Bez mejkapu, bez hrebeňa, bez iskry! Modelka Elsa Hosk (27) je krásavica. Napokon, jej sexepíl sme neraz ospevovali aj my na topkách. Bez nánosov líčidiel sa však blondínka mení na obyčajnú ženu, akých sú plné ulice. Tento týžeň ju paparazzi nafotili neupravenú a veru, nie je to to, na čo sme v jej prípade všetci zvyknutí.

To je ale rozdiel! Pýšiť sa kontraktom so spoločnosťou Victoria's Secret sa môžu len tie najväčšie krásky. Od modeliek predvádzajúcich luxusnú spodnú bielizeň sa vyžaduje, aby mali bezchybnú šíhlu postavičku a peknú tvár. Keďže Švédka Elsa Hosk tieto predpoklady spĺňa, v roku 2011 sa zaradila medzi sexi anjelikov. 

Krehko pôsobiaca blondínka pózuje pred obektívom dokonale upravená a za krásnu je tiež vždy, keď zavíta do spoločnosti. Viacerých preto prekvapí pohľad na zábery, ktoré Elsu zachytávajú počas všedného dňa. Fotky sa podarilo v uplynulých dňoch spraviť paparazzom, keď na krásku natrafili, ako opúšťa svoj byt v New Yorku. 

Blodnínka vyrazila do ulíc nenalíčená a vlasy mala ledabolo zopnuté do drdola. Absencia mejkapu sa postarala o to, že vychytená modelka vyzerala akosi fádne. V ten večer sa Elsa pochválila na instagrame momentkou, kde bola rovnako oblečená, no učesaná a nalíčená. „Utekám do postele, po 13 hodinách práce,” pripísala k momentke kráska.

Paparazzi ju teda zvečnili cestou na nejaké profesionálne fotenie. A uznávame, bolo by zbytočné sa cestou naň líčiť. Nuž, ale takto majú aspoň bežné ženy možnosť vidieť, že aj modelky sú len bytosti z mäsa a kostí... 

Takto vyzerala Elsa Hosk cestou do práce.
Zobraziť galériu (8)
Takto vyzerala Elsa Hosk cestou do práce.  (Zdroj: profimedia.sk)

A taká vyfintená bola Elsa Hosk, keď sa vracala domov.
Zobraziť galériu (8)
A taká vyfintená bola Elsa Hosk, keď sa vracala domov.

Viac o téme: Victoria's SecretElsa Hosk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu