Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Z Angeliny Jolie padnete na zadok: Wau, takto dobre už dávno nevyzerala!

V súčasnosti Angelina Jolie svojím vzhľadom desí. Je až príliš vychudnutá. Zobraziť galériu (8)
V súčasnosti Angelina Jolie svojím vzhľadom desí. Je až príliš vychudnutá. (Zdroj: Foto: Profimedia.sk)

LOS ANGELES – Tá bola ale krásna! Povzdychne si zrejme každý, kto zbadá modelingové fotky herečky Angeliny Jolie (39). V súčasnosti je totiž umelkyňa často kritizovaná za svoju extrémne vychudnutú postavu, ktorá jej uberá na atraktivite. Ako šestnásťročná tínedžerka, zaoblená na tých správnych miestach, vyzerala určite oveľa lepšie. Čo poviete?!

Zmyselná už odnepamäti! Nie je žiadnym tajomstvom, že Angelina Jolie odštartovala svoju kariéru v mladom veku. Ešte skôr, než sa brunetka postavila pred kamery, predviedla svoj šarm pred objektívom fotografov. Potvrdzujú to modelingové zábery, ktoré sa v týchto dňoch dostali na verejnosť. Herečka ich nafotila, keď mala sladkých šestnásť rokov. Nedá sa však povedať, že by v tom čase bola rovnako nevinná ako väčšina jej rovesníčok.

Mladučká Angelina totiž pózovala ako skutočná profesionálka. Výrazné červené pery, úsporné plavky a zmyselné pózy z nej urobili hotovú dračicu. Herečka v rozhovoroch priznala, že v tom čase už mala za sebou aj skúsenosti v sexuálnej oblasti. O panenstvo prišla dva roky predtým.

A hoci Angelinu považuje väčšina sveta za atraktívnu ženu, ona samú seba tak nevníma. „Nepripadám si krásna, pretože viem o mnohých svojich chybách,” priznala sebakriticky Jolie. Tá musí v poslednej dobe stále častejšie čeliť kritike kvôli vychudnutej postave. „Ľudia sú zvláštni. Hovoria mi, že som chudá, akoby si mysleli, že mi to robí radosť,” povedala na margo toho Jolie, ktorá sa počas minulého roka vydala za jedného z najväčších sexesymbolov Hollywoodu Brada Pitta. A ten sa zatiaľ na krivky svojej ženy verejne nesťažoval. Zaoblené tvary jej však predsa len pristanú o čosi viac. 

Angelina Jolie vyzerala vo svojich 16 rokoch dospelejšie než jej rovesníčky.
Zobraziť galériu (8)
Angelina Jolie vyzerala vo svojich 16 rokoch dospelejšie než jej rovesníčky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu