Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Preboha, dajte tej žene niekto najesť! Vychudnutá Angelina Jolie prekvapila v spoločnosti

Angelina Jolie je desivo vychudnutá. Zobraziť galériu (10)
Angelina Jolie je desivo vychudnutá.

LOS ANGELES – Len kosť a koža! Herečka Angelina Jolie (39) absolvovala pred pár dňami operáciu, ktorú podstúpila kvôli strachu z rakoviny. Nečudo, že keď sa v sobotu večer ukázala v spoločnosti, mnohých prekvapila. Nedá sa však povedať, že manželka Brada Pitta (51) vyzerala zdravo. Desivo vychudnuté telo totiž zahalila do čiernych šiat a jediné, čím svoj vzhľad zachraňovala, bol široký úsmev.

Rakovina nie je jej jediným strašiakom! Angelina Jolie spôsobila nedávno poriadny rozruch, keď preventívne podstúpila obojstrannú mastektómiu. Pred pár dňami si ale ľahla pod nôž znova a dala si odobrať vaječníky a vajíčkovody. Herečka sa netají tým, že tak urobila zo strachu z toho, že by ju postihol rovnaký osud ako jej matku, starú mamu a tetu.



Keďže od operácie ubehlo len pár dní, mnohí zostali v sobotu večer zaskočení, keď na odovzdávaní cien Kids´Choice Awards uvideli práve Angelinu. Herečke robili na podujatí spoločnosť dcérky Zahara a Shiloh. Domov si odniesla víťazstvo v kategórii obľúbený zloduch.

A hoci manželka Brada Pitta rozdávala spokojné a šťastné úsmevy na všetky strany, hádam každému udrelo do očí, že vyzerá znova akosi chudšie. Jej ruky sú už len kosť a koža a Angeline by určite prospelo, ak by nejaké to kilečko pribrala. Aby nakoniec neskončila s anorexiou – to je tiež choroba, ktorú netreba brať na ľahkú váhu.  


Mohlo by vás zaujímať: Šokujúce príbehy chorých: Keď túžba po dokonalom tele zabíja!


​ 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu