Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Božská Jennifer Lopez (45) išla donaha: Toto sú najerotickejšie scény jej života!

Jennifer Lopez vo svojich 45 rokoch natočila najerotickejšie scény kariéry. Zobraziť galériu (9)
Jennifer Lopez vo svojich 45 rokoch natočila najerotickejšie scény kariéry.

LOS ANGELES – Rozpáli každého! Hoci Jennifer Lopez (45) nemá do okrúhlej päťdesiatky až tak ďaleko, sexepíl jej rozhodne nechýba. Svoj podiel na tom určite má aj speváčkino božské telo, ktoré pred kamerami najnovšie ukázala v celej jeho kráse. V scénach nabitých erotikou nechýbajú ani zábery na brunetkine holé prsia.

Toto sa často nevidí! Jennifer Lopez rada dráždi silnejšie pohlavie odvážnymi outfitmi. Vo filme The Boy Next Door však provokuje oveľa viac. Speváčka a herečka sa totiž pred kamerami oddávala vášnivému sexu s výrazne mladším kolegom, ktorý ju pochopiteľne vyzliekol úplne donaha.

Hoci množstvo hviezd využíva na posteľné zábery dablérov, Jennifer s milostným aktom pred kamerami nemala žiaden problém. „Tieto scény sú síce trápne a nepríjemné, ale prácou nás, hercov, je znázorniť ich tak, aby boli uveriteľné,” povedala na margo nakrúcania Lopez, ktorá na svojom konte už má nejaké decentnejšie posteľné hrátky.

V porovnaní s brunetkou sa ale jej 27-ročný kolega ocitol pred kamerami v chúlostivej situácii prvýkrát. „Dbala na to, aby som bol v pohode. Všetko mi vysvetlila a povedala, že to bude zábavné,” prezradil Ryan Guzman, ktorému teraz môže závidieť nejeden chlap.

VIDEO: Trailer k filmu The Boy Next Door, v ktorom Jennifer Lopez ukázala nahé prsia. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu