Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bohyňa svetového šoubiznisu tromfla samú seba: Tak dobre ešte nikdy nevyzerala!

Jennifer Lopez vyzerá v súčasnosti lepšie než kedykoľvek predtým. Zobraziť galériu (9)
Jennifer Lopez vyzerá v súčasnosti lepšie než kedykoľvek predtým.

LOS ANGELES – Klobúk dole! Jennifer Lopez (45) patrí k šoubiznisovým hviezdam, ktorých sláva len tak ľahko nezhasne. Atraktívna umelkyňa sa totiž drží na scéne už zhruba tridsať rokov a jej meno je dobré známe viacerým generáciám. Svoj podiel na úspechu má nepochybne aj šarm a krása popovej divy, ktorá vyzerá v súčasnosti lepšie než kedykoľvek predtým.

Pohľad na ňu vyráža dych! Hoci sa Jennifer Lopez už päť rokov radí medzi štyridsiatničky, jej výzor tomu nenasvedčuje. Keď sa totiž speváčka a herečka objaví v spoločnosti, hravo zatieni aj viaceré mladšie kolegyne. Vďaka atraktívnej tváričke, dokonale vypracovanému telu a dráždivým outfitom jej preto právom patrí prívlastok bohyňa.

Jennifer si je vedomá toho, že obal predáva, a tak sa usiluje dbať o to, aby vyzerala stále tip-top. Dokonale vyfintená prišla aj na tohtotýždňové nakrúcanie talkšou Jimmyho Kimmela. Keď sa kráska objavila pred štúdiom, sexepíl z nej sršal na všetky strany. Postarali sa o to obopnuté šaty výraznej červenej farby, ktoré zvýraznili krivky popovej divy.

Lopez od nepamäti patrila k ženám typu krv a mlieko. Oblým zadkom bola priam povestná. S pribúdajúcimi rokmi však umelkyňa na svojej figúre zapracovala a treba uznať, že nikdy nevyzerala tak dobre ako v súčasnosti. Čo poviete vy?!

Jennifer Lopez prišla na nedávne nakrúcanie takto vyfintená a každému pri pohľade na ňu padla sánka.
Zobraziť galériu (9)
Jennifer Lopez prišla na nedávne nakrúcanie takto vyfintená a každému pri pohľade na ňu padla sánka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu