Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Lesbický bozk, príliš uvoľnená JLo a čudný outfit hviezdnej dcéry: Filmová smotánka žúrovala!

Na odovzdávaní filmových cien nebola núdza o zaujímavé momenty. Zobraziť galériu (24)
Na odovzdávaní filmových cien nebola núdza o zaujímavé momenty.

LOS ANGELES – Svet šoubiznisu je pomerne bohatý na odovzdávania rôznych ocenení. Počas uplynulého víkendu sa konalo podujatie MTV Movie Awards, na ktorom nechýbali mnohé hviezdy. Pozornosť si však uchmatli len niektoré z nich. Spomenúť možno napríklad provokatérku Amber Rose (31), oslnivú Jennifer Lopez (45), či fešáka Marka Ruffalo (47).


Prehľad víťazov a víťaziek MTV Movie Awards 2015


Jedni zaujmú talentom, tí druhí tak, ako vedia! Spevácka diva Jennifer Lopez mala počas uplynulého víkendu veľký dôvod na radosť. V rámci odovzdávania cien MTV Movie Awards získala sošku za najlepšie stvárnenie strachu vo filme The Boy Next Door. Ako to už býva zvykom, do spoločnosti prišla dokonale upravená a vďaka dráždivému outfitu aj neprehliadnuteľná. Čo už ale u plavovlasej bohyne nebýva samozrejmé, bola pomerne vulgárna fotka, ktorú zverejnila pár hodín pred podujatím. Dvojnásobná matka na nej pózuje v župane a s rozvalenými nohami.


Mohlo by vás zaujímať: Božská Jennifer Lopez (45) išla donaha: Toto sú najerotickejšie scény jej života!


Kontroverzná prezentácia, naopak, nie je cudzia modelke Amber Rose. Tá na seba strhla pohľady prítomných vďaka vášnivému bozku s moderátorkou večera Amy Schumer. Dámy si dali francuzák, keď ich snímala „bozkávacia kamera“. Možno by stačil božtek na líčko, no ten by nenarobil taký rozruch.

Prekvapením z červeného koberca bola len 10-ročná dcéra herca Marka Ruffalo – Bella. Brčkavé dievčatko prišlo na podujatie oblečené úplne rovnako ako jej známy otec. V obleku vyzerala skôr ako dlhovlasý chlapec než malá princezná. Treba ale spomenúť, že nie je prvou celebritnou dcérou, ktorá tak urobila. Ratolesť Angeliny Jolie a Brada Pitta sa netají tým, že by chcela byť radšej chlapcom. 


Pozrite si tiež: Dcéra Angeliny Jolie a Brada Pitta je nádherná: Ehm, ale čosi tu nesedí!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu