Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kuriérova milenka šokovala verejnosť outfitom: Hej, kočka, nezabudla si sa ráno prezliecť?!

Kým väčšina ľudí bola v nákupnom centre oblečená, Rosie Huntington Whiteley po ňom pobehovala v nočnej košieľke. Zobraziť galériu (6)
Kým väčšina ľudí bola v nákupnom centre oblečená, Rosie Huntington Whiteley po ňom pobehovala v nočnej košieľke.

LONDÝN – Bola neprehliadnuteľná! Aktuálne počasie je primerané ročnému obdobiu. Je preto celkom normálne, že návštevníci istého londýnskeho nákupného centra sa po ňom prechádzajú naobliekaní. Pred pár dňami ale v dave vytŕčala modelka Rosie Huntington Whiteley (27), ktorá sa po butikoch premávala oblečená v sexi nočnej košieľke. Šarmantná partnerka herca Jasona Stathama (47) vďaka tomu pôsobila dojmom, akoby si medzi ľudí odbehla rovno z postele.

To čo má na sebe?! Túto otázku si zrejme položili viacerí návštevníci nákupného centra, keď v jednom z butikov zbadali modelku Rosie Huntington Whiteley. Atraktívna plavovláska sa totiž pred objektívmi fotografov vykrúcala v pomerne nezvyčajnom outfite. Na sebe mala oblečenú bledú nočnú košieľku s čipkovaným detailom a s odhaleným chrbtom. Prítomným sa teda ukázala tak, ako ju mal doposiaľ možnosť vidieť len jej partner, herec Jason Statham, známy napríklad z filmu Kuriér.

Dôvodom modelkinho netradičného oblečenia bola prezentácia jej vône, ktorú takýmto spôsobom uvádzala do sveta. „Bol to pre mňa špeciálny deň. Ďakujem všetkým, ktorí prišli, aby ma pozdravili. Bolo milé stretnúť vás,” vyznala sa večer zo svojich pocitov Rosie, ktorá hlavne mužským nakupujúcim daný deň určite spríjemnila. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu