Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Extrémne plochá a neforemná filmová hviezdička: Vyzliekanie zakázané!

Gwyneth Paltrow svojou postavou príliš neohúri. Zobraziť galériu (7)
Gwyneth Paltrow svojou postavou príliš neohúri.

CABO SAN LUCAS – Žiadna sláva! Herečka Gwyneth Paltrow (42) je veľkou milovníčkou diét, detoxu a pravidelného cvičenia. Zdravý životný štýl sa pochopiteľne odráža aj na jej štíhlej postave. V kombinácii s malým prsiami však blondínka príliš žensky nepôsobí. Práve preto vyzerá lepšie, keď je oblečená a nepobehuje po pláži v bikinách.

Žiadne prsia, žiadne boky! Hoci svet šoubiznisu pôsobí nablýskaným dojmom, nie všetky jeho hviezdy sú dokonalé. Napríklad taká Gwyneth Paltrow skrýva pod šatami postavu, ktorou by zrejme mnohých chlapov príliš neohúrila. Blondínka ma síce figúru udržiavanú, no bez extra dávky ženskosti. Svedčia o tom zábery, ktoré pred pár dňami vznikli na známej mexickej pláži.

Kráska účinkujúca v mnohých filmoch tam totiž spoločne so svojimi ratolesťami vyrazila za oddychom. Po slniečku sa Gwyneth promenádovala v čiernych plavkách. A hoci mnohým herečkám to najviac pristane, keď sú sporo odeté, Paltrow je zrejme opačný prípad. Oveľa atraktívnejšia je totiž v správne strihaných šatách, ktoré vedia s jej chlapčenskou postavou spraviť hotové zázraky.

Aj napriek tomu, že Paltrow nie je prototypom sexbomby, jej posteľou prešlo aj pár ženských idolov. Spomenúť možno napríklad Brada Pitta, či Bena Afflecka. Na zahodenie nie je ani otec blondínkiných dvoch ratolestí, líder kapely Coldplay, Chris Martin. 

Gwyneth Paltrow má štíhlu, skôr chlapčenskú postavu.
Zobraziť galériu (7)
Gwyneth Paltrow má štíhlu, skôr chlapčenskú postavu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu