Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Oscarová herečka je hrozne nudná, no dcéru ma vydarenú: Aha, bude z nej raz krásavica!

Gwyneth Paltrow Zobraziť galériu (8)
Gwyneth Paltrow (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Jablko padlo ďaleko od stromu! Hoci sa Gwyneth Paltrow pýši Oscarom, na konte má i triumf v rebríčku najneobľúbenejších celebrít. Ľuďom leží v žalúdku kvôli prehnanej dokonalosti a príliš zdravému životnému štýlu. Aj napriek tomu však blondínka istých fanúšikov má a komunikuje s nimi prostredníctvom sociálnych sietí. Tam počas uplynulého víkendu zverejnila fotku svojej vydarenej dcéry Apple (11), o ktorej ešte určite budeme veľa počuť.

Že je Gwyneth Paltrow dobrou herečkou potvrdila napríklad vo filme Zamilovaný Shakespeare, za ktorý dostala Oscara. Niet pochýb, že sa nájde aj množstvo mužov, čo ocenia jej krásu. V minulosti napríklad randila s Benom Affleckom či Bradom Pittom. Jej manželom sa napokon stal spevák z kapely Coldplay Chris Martin. Dvojica sa síce rozviedla, no herečka a hudobník spoločne vychovávaú dve deti - dcéru Apple a syna Mosesa. 


Pozrite si tiež: Najnudnejšia hviezda konečne zažiarila: Aj táto trapka vie byť za cicu!


Na svoje ratolesti môžu byť prominentní rodičia právom hrdí. Gwyneth zverejnila v uplynulých dňoch na instagrame fotku, na ktorej pózuje spoločne so svojou dcérou. Vďaka zdravému životnému štýlu, ktorý preferuje, vyzerá vedľa nej skôr ako sestra, nie o 32 rokov staršia mamina.

Mnohých fanúšikov pri pohľade na fotografiu zaujalo tiež to, že Apple už nie je malým dievčatkom a začína pomaličky vchádzať do puberty. „Už teraz je pri pohľade na ňu jasné, že z nej vyrastie krásavica,” znie jeden z pochvalných komentárov pod záberom. Priaznivci známej herečky tiež viedli diskusie o tom, na koho sa Apple viac ponáša. Vy môžete vyjadriť svoj názor v ankete. 

Z dcérky Gwyneth Paltrow a Chrisa Martina rastie krásavica.
Zobraziť galériu (8)
Z dcérky Gwyneth Paltrow a Chrisa Martina rastie krásavica.  (Zdroj: Instagram)

 

 

 

Viac o téme: Gwyneth PaltrowApple Martin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu