Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Záhadná FOTO hviezdnej blondínky: Čože? Nikto nechápe!

Gwyneth Paltrow (vľavo) vyzerá úplne rovnako, ako kedysi jej mama Blythe Danner. Zobraziť galériu (8)
Gwyneth Paltrow (vľavo) vyzerá úplne rovnako, ako kedysi jej mama Blythe Danner.

LOS ANGELES - Kto to vlastne je?! Herečka Gwyneth Paltrow (42) si nedávno pre svojich fanúšikov pripravila poriadne náročnú hádanku. A za všetko mohla jediná fotka, ktorú zverejnila na sociálnej sieti instagram. Na prvý pohľad to totiž vyzeralo tak, že na nej pózuje samotná umelkyňa. Pravda je však úplne iná.

Akoby jej z oka vypadla! Hoci bola Gwyneth Paltrow v jednej z diváckych ankiet vyhlásená za najneobľúbenejšiu hviezdu, stále sa môže pochváliť celkom slušnou fanúšikovskou základňou. So svojimi priaznivcami komunikuje prostredníctvom sociálnych sietí, kde zverejňuje tiež fotky zo svojho súkromia. 

Pred pár dňami sa blondínka postarala o celkom slušný rozruch, keď sa s nimi podelila o záber svojej slávnej mamy Blythe Danner. Sedemdesiatdvaročná herečka je na ňom zachytená v tom istom roku, počas ktorého prišla na svet jej dcéra Gwyneth. „Toto je dosť čudné,” pripísala k fotke Paltrow, čím narážala na to, že vyzerá úplne rovnako, ako kedysi jej mamina. 

Blythe Denner, ktorá účinkovala napríklad vo filme Jeho foter, to je lotor!, sa v rozhovoroch netají tým, že má z vydarenej dcéry veľkú radosť. „Som na ňu veľmi hrdá. Viem, že to možno znie zvláštne, ale ona dokáže robiť úplne všetko. Je výborná kuchárka, skvelá mama a herečka. Podľa mňa je tak dokonalá, až sa toho ľudia boja,” povedala v Today šou herečka. Ktovie, po kom to všetko podedila...

 Som na ňu veľmi hrdá. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu