Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Sexi herečka z Divokých koní: V zahraničí sa vyzlieka na počkanie!

Herečka Lucia Siposová má s nahotou skúsenosti spoza hraníc našej republiky. Zobraziť galériu (12)
Herečka Lucia Siposová má s nahotou skúsenosti spoza hraníc našej republiky.

BRATISLAVA - Pikantné skúsenosti! Televízia Joj začala v pondelok vysielať svoj najnovší seriál Divoké kone. Účinkuje v ňom aj príťažlivá Lucia Siposová (34). Tá môže byť divákom známa napríklad z filmov českého režiséra Filipa Renča (49), no na svojom konte má už aj snímku so svetoznámym kolegom Judom Lawom (42). Všetky tieto projekty spája fakt, že tmavovláska v nich odhalila svoje prednosti a pred kamerami si strihla aj sexuálne scény.

Na Slovensku cudná,  zahraničí odvážna a plná vášne! Lucia Siposová je jednou z tvárí nového jojkárskeho projektu Divoké kone. Na obrazovkách sa už predviedla aj v tenkej nočnej košieľke bez podprsenky. No akonáhle sa mala postaviť pred svojho seriálového manžela, okamžite sa zahalila do županu. 

Vo filmoch českého režiséra Filipa Renča však bola kedysi odvážnejšia. Či už išlo o snímku Hlídač č. 47 alebo Na vlastní nebezpečí, diváci mali možnosť vidieť aj odhalené vnady tejto herečky. V prvom menovanom mala dokonca sexuálnu scénu s uznávaným Karlom Rodenom. 

Luciu sa neskôr rozhodli vyzliecť aj v zahraničnej snímke, v ktorej sa objavili také hviezdy ako Jude Law, Anthony Hopkins či Rachel Weisz. Slovenská sexbomba si tam zahrala prostitútku, preto sa nevyhla nahote ani posteli. Chcela by som povedať, že budete prví ľudia na Slovensku, čo uvidia moje prsia,” povedala Siposová publiku pred premiérou filmu na trenčianskom festivale. Narážala tým práve na to, že na domácej pôde svoje pôvaby bez oblečenia nepredvádza. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu