Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Drastická premena tučnej speváčky: Stratila kilá aj iskru!

Claire Richards sa zbavila nadváhy aj iskry v očiach. Zobraziť galériu (5)
Claire Richards sa zbavila nadváhy aj iskry v očiach.

SURREY – Z extrému do extrému! Speváčka Claire Richards (37) je v Anglicku stále viac známa skôr svojimi váhovými výkyvmi než spevom. V priebehu rokov totiž dokázala rapídne schudnúť a krátko na to aj výrazne pribrať. Kráľovná jojo efektu má momentálne jedno z tých štíhlejších období. No nedá sa o nej povedať, že žiari spokojnosťou.

Claire Richards bola kedysi súčasťou popovej skupiny Steps, ktorá sa rozpadla koncom 90-tych rokov. Koniec kapely znášala blondínka veľmi ťažko a smútok zaháňala jedlom. Vypapala sa až do konfekčnej veľkosti 48. Svoju nadváhu ale dokázala pekne zúročiť. Keď sa totiž druhýkrát vydávala, prizvala si do svojho života televízne kamery, ktoré mapovali jej cestu za novým telom.

A hoci sa blondínka stala vo svete chudnutia hviezdou, štíhle krivky si počas manželstva neudržala. Navyše, aj tehotenstvo so sebou prinieslo nové kilá a v roku 2013 bola Claire znovu obézna. V mnohých rozhovoroch sa však speváčka netajila tým, že plnoštíhle telo je pre ňu nočnou morou. „Mám k jedlu akúsi citovú väzbu. Je to pre mňa niečo ako droga. Uspokojí ma to, ale len na chvíľku,” vyjadrila sa vo svojej knihe.  

Túžba po ďalšom dieťati ale priviedla Claire opätovne na dráhu chudnutia. Pri pohľade na jej aktuálne zábery si ale mnohí kladú otázku, či to tentokrát nepreháňa.  Strhaná tvár bez úsmevu totiž prezrádza, že blondínka si zrejme udržiava štíhlu postavu pomerne drastickým spôsobom. 

Počas tučnejšieho obdobia pózovala Claire Richards pre magazín Closer úplne nahá.
Zobraziť galériu (5)
Počas tučnejšieho obdobia pózovala Claire Richards pre magazín Closer úplne nahá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu