Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Tieto fotky Angeliny Jolie ste ešte nevideli: Pozrite, ako vyzerala v minulom storočí!

Angelina Jolie bola vo svojej mladosti mimoriadne šarmantná. Zobraziť galériu (7)
Angelina Jolie bola vo svojej mladosti mimoriadne šarmantná.

LOS ANGELES – Ona sa taká narodila! Angelina Jolie (39) je síce v súčasnosti až príliš vychudnutá, vo všeobecnosti však stále patrí k najatraktívnejším ženám svetového šoubiznisu. A je aj mimoriadne talentovaná, veď na konte má viacero filmových ocenení. Ak by sa však brunetka neuchytila pred kamerami, mohla by sa pokojne živiť ako modelka. Archívne fotografie z 90-tych rokov to len potvrdzujú.

Stále rovnako krásna! Keď sa Angelina Jolie preslávila ako Lara Croft, stala sa idolom nejedného chlapca či muža. Niet sa prečo čudovať. Veď jej pohľad a plné pery sú také zmyslené, že im pred rokmi podľahol aj jeden z najžiadanejších mužov Hollywoodu – Brad Pitt. Herec po bližšom zoznámení s Angelinou dokonca neváhal hodiť za hlavu šesťročné manželstvo s Jennifer Aniston.

Jolie bola mimoriadne atraktívnou ženou už aj v mladosti. Potvrdzujú to zábery, ktoré sa v týchto dňoch dostali na verejnosť. Fotografie vznikli v roku 1995, kedy mala herečka 20 rokov. Pred objektívom sa predvádzala v dráždivých pózach a neváhala sa dokonca ani odhaliť.

Nie je žiadnym tajomstvom, že minulosť dnes už šesťnásobnej matky bola poriadne búrlivá. V lete sa napríklad na verejnosť dostalo video, ktoré vykresľuje Angelinu v nelichotivom svetle. Novinárom ho poskytol bývalý drogový díler, ktorý herečku zásoboval. Ešte šťastie, že sa Jolie s pribúdajúcimi rokmi uvedomila a je dnes vzornou matkou a partnerkou.  Pred pár mesiacmi jej dokonca kráľovná Alžbeta II. udelila šľachtický titul čestnej dámy . 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu