Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Šokujúce priznanie Eminema: Otvoril ústa a zaskočil celý svet!

Eminem o sebe pred kamerami povedal, že je gay. Zobraziť galériu (6)
Eminem o sebe pred kamerami povedal, že je gay.

DETROIT – Toto nikto nečakal! Časy, keď kontroverzný raper Eminem (42) plnil titulné stránky novín, sú dnes už minulosťou. Aj napriek tomu je však jeho meno po celom svete dobre známe. V týchto dňoch si opäť vyslúžil mimoriadnu pozornosť. Pred kamerami totiž o sebe vyhlásil, že je homosexuál.

Eminem tak našťastie urobil len vo filme. Jeho šokujúce priznanie je totiž súčasťou kontroverzného počinu s názvom Šialené interview, ktoré tento týždeň začali premietať v kinách po celých Spojených štátoch. Komédia spôsobila vo svete poriadny rozruch, zobrazuje totiž atentát na severokórejského vodcu.

Kim Čong-una navštívia v jeho krajine dvaja Američania, ktorí majú vlastnú televíznu šou o celebritách. Vodca je jej obrovským fanúšikom. V úlohe hosťa spomínanej relácie sa však objavili aj iné svetové hviezdy. Spomenúť možno napríklad Eminema, ktorý si v týchto dňoch vyslúžil mimoriadnu pozornosť.

Kontroverzný raper si vo filme zahral samého seba a pred kamerami zaznelo z jeho úst nečakané priznanie. Eminem bez okolkov oznámil, že je gay. „Ľudia budú zrejme šokovaní tým, čo si povedal,” reagoval zaskočený moderátor. „Som viac šokovaní, že to doteraz ešte nezistili,” odpovedal kontroverzný blondiak, ktorý je v reálnom živote otcom skutočne krásnej a vydarenej dcéry. 

VIDEO: Eminem o sebe pred kamerami prezradil, že je gay. 

VIDEO: Takto vyzerá trailer ku kontroverznému filmu Šialené interview.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu