Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Raper Eminem po rokoch zmenil imidž: Takto už nevyzerá!

Eminem Zobraziť galériu (6)
Eminem

LOS ANGELES - Prekvapil! Slávny raper Eminem je už roky rokúce verný rovnakému imidžu - dohladka oholená tvár a peroxidová hlava. Aj vďaka tomu vo svojich 44 rokoch pôsobí dojmom, akoby ani príliš nestarol. V uplynulých dňoch však viacerých fanúšikov zaskočil, keď na instagrame zverejnil fotky, na ktorých je akýsi zmenený.

Marshall Bruce Mathers III, celému svetu známy skôr ako Eminem, nepatrí k hviezdam, ktoré sú prehnane aktívne na sociálnych sieťach. Na svojom profile zverejňuje príspevky len občas a aj bulvár sa v posledných rokoch zaujíma skôr o jeho krásnu dcéru Hailie.

Televízna stanica HBO plánuje v blízkej dobe odvysielať dokument s názvom The Defiant Ones, v ktorom má svoje miesto aj slávny raper. Pred kamerami sa tam predviedol ešte ako blondiak. Počas oficiálneho predstavovania počinu však Eminem prekvapil novým imidžom.   

Hoci mal na hlave čapicu, je viditeľné, že od peroxidu upustil. Väčším prekvapením je však strnisko na tvári, ktoré Eminemovi pridalo na mužnosti. „Nikdy by som nepovedal, že ťa raz uvidím s bradou,” reagoval jeden z mnohých šokovaných fanúšikov. „Určite by si si to mal takto nechať. Páči sa mi to,” ​vyjadrila svoj názor jedna z radov žien. Čo na nový imidž slávneho

Eminem si nechal narásť bradu a je pravdepodobné, že si prestal farbiť vlasy na blond.
Zobraziť galériu (6)
Eminem si nechal narásť bradu a je pravdepodobné, že si prestal farbiť vlasy na blond.  (Zdroj: Instagram)

Eminem prekvapil fanúšikov zmenou imidžu. Čo na ňu hovoríte?
Zobraziť galériu (6)
Eminem prekvapil fanúšikov zmenou imidžu. Čo na ňu hovoríte?  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Eminem
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu