Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Večná bojovníčka s nadváhou desí fanúšikov: Je vychudnutá, zverejňuje zvláštne fotky!

Jessica Simpson prezentuje svoje schudnuté telo zvláštnym spôsobom. Zobraziť galériu (7)
Jessica Simpson prezentuje svoje schudnuté telo zvláštnym spôsobom.

NEW YORK – Váľa sa po zemi, rozťahuje ruky! Herečka a speváčka Jessica Simpson (34) je kráľovnou jojo efektu. Za pomerne krátky čas totiž dokáže rapídne schudnúť, ale aj pribrať. V súčasnosti má blondínka jedno z tých chudších období . Ako dôkaz zverejňuje podivné fotografie, ktoré jej priaznivcom chvíľkami naháňajú poriadny strach.

Toto majú byť ženské nohy?! Jesssica Simpson priviedla svoje druhé dieťa na svet v lete minulého roka. Počas tehotenstva pribrala desiatky kilogramov a jej telo bolo mľandravé a rozkysnuté. Herečka a speváčka však veľmi túžila po starých krivkách, ktoré sa jej napokon aj podarilo získať naspäť.

Schudnutou postavou sa Jessica pýši aj na sociálnych sieťach. Najviac pozornosti si vyslúžili zábery, na ktorých pózuje v čiernych minišatách. Tie odhaľujú jej štíhle, až príliš vyšportované nohy, ktoré sú typické skôr pre kulturistov.

Je preto namieste, že blondínkini fanúšikovia začínajú mať obavy o jej zdravie. „Si až príliš vychudnutá. Vyzeráš nezdravo,” varujú Jessicu niektorí z jej priaznivcov. Čo si o speváčkiných krivkách myslíte vy?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu